ισως δεν ειναι το καταλληλο μερος (και που να ειναι αραγε?) για να εκφρασω μια απορια μου,αλλα θα το κανω μιας και ισως ειναι κατι που θα προσθεσει μια νεα οπτικη ας πουμε στα πραγματα.
καλες και αγιες - η ισως οχι και τοσο καλες και τοσο αγιες - οι δυο πλευρες αυτης της ας πουμε αντιπαραθεσης που καλα κρατει εδω και χρονια.
αλλα (και εδω μπαινει το ερωτημα το οποιο ειναι ειλικρινες και σε καμια περιπτωση δεν τιθεται για υπερασπιστει καποια πλευρα,η' να εμπαιξει μια αλλη) τιποτα νεο και καμια εξελιξη δεν υπηρξε στην παροδο των ετων ? η' για να το θεσω και αλλιως καμια εξελιξη προς το καλυτερο δεν προβλεπεται να υπαρξει τα επομενα χρονια,ωστε να δουμε ισως καποια στιγμη να αναθεωρουνται αποψεις και επιχειρηματα?
ειναι περασμενα με καποιο μαγικο τροπο,η καποιο συμπαντικο νομο στα γονιδια της καθε εταιρειας (της οποιασδηποτε) τα οποια θετικα η' αρνητικα,που την ''καταδικαζουν'' εις τους αιωνες των αιωνων (αμην...) να παραγει συγκεκριμενης ποιοτητας προιοντα?
οτι ισχυε πριν 10 χρονια ισχυει και σημερα? θα ισχυει και αυριο? τα οποια προσημα κλειδωσανε? μια φορα μαπα,ολα και παντα μαπα? μια φορα καλο,ολα και παντα καλα?
και αν καποιος ειναι στ'αληθεια τοσο σιγουρος και απολυτος,πρεπει ολοι μας να θεωρησουμε οτι ειναι και σωστος? να ακολουθησουν απαντες αδιαμαρτυρητα? και αυτο λεγεται ωριμη και σοβαρη συμπεριφορα? δεν ξερω... απορια εκφραζω

παντως πιστευω οτι και στα μεν και στα δε,αν υπαρχει η δυνατοτητα πρεπει να γινονται αγορες,τεστ,δοκιμες,πειραματα. ετσι υπαρχει προοδος. ετσι φανταζομαι φτασανε και σε οποιο σκαλοπατι εφτασαν και οι εκαστοτε εταιρειες. δεν εγινε μοιρασια εμεις θα αναλαβουμε τον αφρο,παρτε εσεις την μουργα. δεν νομιζω τα πρωτα μοντελα των πρωτοκλασατων και ολα οσα ακολουθησαν να ηταν αψογα.
ε, με τον ιδιο τροπο ισως αυριο οι 2-3 ''καλες'' εταιρειες γινουν 5-6 και αργοτερα 10. αλλα για να γινει αυτο,καποιος πρεπει να αγορασει,παθει,αναφερει,φτιαξει,τροποποιησει,κλπ δεν νομιζετε?
αν βαλουμε απαγορευτικο ετσι γιατι μας καπνισε,εκει 2 εταιρειες θα μεινουν για παντα και ουτε καν αυτες δεν θα βελτιωνονται βασικα (οπως και γινεται πιστευω. δεν ειμαι και μεσα στα πραγματα,ουτε χρονια ειμαι στον χωρο,αλλα προοδο και κατι νεο και καινοτομο δεν εχω δει το τελευταιο διαστημα απο την ''ελιτ''. καμια ανησυχια. μπορει να κανω και λαθος βεβαια).
ευχαριστω πολυ