καλησπέρα,
με λένε Γιάννη από Κρήτη και πρόσφατα αγόρασα ένα TSS GS1250 gas ram 4,5mm. ..... βασικά είμαι άσχετος με το άθλημα και, επειδή ότι πέφτει στα χέρια μου το ψαχουλεύω, κατάφερα να του κάμω τα σκοπευτικά κwλος, αφού το elevation το πήγα τέρμα κάτω και το windage κάπως δεξά-ζερβά, οπότε και ρίχνει αλλού ντ΄ αλλού, μπορεί κάποιος να μου πει πού περίπου πρέπει να πάω το windage σε σχέση με τα truglo πίσω σκοπευτικά.
Kαλως ηλθες Γιαννη στην αεροβολικη παρεα μας..
Χρησιμοποιησε μια λευκη σελιδα Α4 για στοχο και βαλτην στα 10μετρα ...
Βαλε μια κουκιδα η ζωγραφισε ενα σταυρο στο ΚΕΝΤΡΟ της Α4 και το αεροβολο να ειναι στηριγμενο πανω σε κατι σταθερο (τραπεζι κλπ) ,ριξε και σημειωσε που πανε οι βολες

? Πανω

Δεξια

κατω

Αριστερα

Εαν πηγαινουν πχ δεξια ,διορθωσε το ,πειραζοντας ΜΟΝΟ το Windage (ΑΡ η ΔΕ) μεχρι να ειναι στην ιδια ευθεια με το κεντρο..
Μετα διορθωσε το Elevation και προσπαθησε να πλησιασεις το Κεντρο (εαν το καταφερεις τοτε το αεροβολο σου θα ειναι μηδενισμενο στα 10 μετρα)
Το ιδιο κανεις και σε μεγαλητερη αποσταση ...
Σημειωσε τι κανεις και ετσι θα ξερεις πχ οτι με ολο σηκωμενη την βιδα του Elevation ανεβαινει η κανη και ριχνει μακρια η οταν ακουμπαει το πισω σκοπευτικο στο μπλοκ της κανης το αεροβολο ριχνει κοντα....
Ασχολησου και θα το βρεις ...