Εαν ο φιλος μας ειχε το νομο επανω του,δεν θα γινοταν τιποτα.Γι΄αυτο πρωτο μελημα μου,ειναι να τον προμηθευτω για καθε ενδεχομενο.Πιστευω πατησαν στο ορο απομιμηση,χωρις να γνωριζουν τη λεπτομερια η οποια στηριζει τον κανονα.Προσωπικη μου αποψη,θα αθωοθεις.Το μπερδεμα ειναι το ολο τραβηγμα,που εδω στην ελλαδα δε σε αποζημιωνει κανεις.
Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα,αυτό που λέει ο φίλος drakos320 είναι πολύ σημαντικό.
Εντελώς συμπτωματικά,το συγκεκριμένο θέμα κουβέντιαζα με φίλο από το φόρουμ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε σήμερα.
Συγκεκριμένα του ανέφερα,ότι εκτός ότι έχω τυπώσει όλο τον Νόμο περί όπλων και εκρηκτικών και το έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου,έχω υπογραμμίσει με Stabilo όλα τα σημεία αεροβολιστικού ενδιαφέροντος.
Αυτό σημαίνει(για εμένα)ότι κατ'ευθείαν ανατρέχω στα καίρια σημεία του Νόμου αν χρειαστεί και επίσης(για τα όργανα της τάξης)φαίνεται ότι έχω ασχοληθεί και δεν είμαι ο άσχετος που πέταξα ένα αεροβόλο στο αμάξι και πάω βόλτα(σίγουρα έχεις άλλη αντιμετώπιση).
Είναι πολύ σημαντικό να εμπαιδώσουμε ότι πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας σαν πολίτες και να ξέρουμε να τα διεκδικούμε.