Και μια μικρή ιστορία για επίδοξους αγωνιζόμενους-σκοπευτές.
Πριν από κάμποσο καιρό είχα παρευρεθεί αρκετές φορές σε αγώνες πρακτικής σκοποβολής στον σύλλογο που είμαι τώρα μέλος. Ήταν ένας αγώνας Level 1. Παρακολουθώντας τον αγώνα με συνοδεία του απαραίτητου φραπέ, ωτοασπίδων και σιγαρέττου σκέφτηκα: "Στον επόμενο αγώνα θα συμμετέχω και
"θα πάρω σ....βρακα""

. Στο μεταξύ, λέω, δεν πάω να κάνω μία προπόνηση πρίν τον αγώνα; Να 'μαι λοιπόν στο σκοπευτήριο μία Τετάρτη απόγευμα, παίρνουμε όπλο 9mm, τρία κουτιά σφαίρες, κάμποσους χάρτινους στόχους 25m και πάμε στο στάδιο που έχει και μέταλα.
Αποτέλεσμα:
Τις τελευταίες σφαίρες από το τρίτο κουτί σκέφτηκα να τις ρίξω στο πόδι μου για να βεβαιωθώ ότι βγαίνουν από την κάνη του όπλου

. Οι χάρτινοι στόχοι επιστράφηκαν άθικτοι και τα μέταλα παρέμειναν ακλόνητα στην θέση τους. Σαφώς και δεν ήταν η πρώτη φορά που έπιανα όπλο στα χέρια μου. Ένα χρόνο μετά άρχισα δειλά-δειλά και μετά από πολύ προπόνηση- όσο επέτρεπαν τα οικονομικά- να συμμετέχω σε αγώνες σταθερού στόχου 25m (πιστόλι κεντρικής πυροδότησης).
Συμπέρασμα:
"Άλλος είναι ο Θοδωρής και άλλος είναι απού θωρείς" "Απού είναι απ΄όξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει"Επιλέξτε μία από τις παραπάνω ή και τις δύο
Και για όσους μιλάνε για "grouπάκια" παραθέτω και ΄γω μία "grouπάρα"
Στόχος Standard 25m, 60 βολές, .38 Special, περίστροφο TAURUS 6inch .357 magnum.
http://i1066.photobucket.com/albums/u406/nekfjr/AIRGUNS/DSC_0079.jpg