Σημερα επεσα θυμα για πρωτη φορα με καρτα αγορων ιντερνετ ευτυχως προπληρωμενη.
Εβαλαν δυο φιλοι χρηματα σημερα για να αγορασω κατι πραγματα απο εξωτερικο μεσω ιντερνετ, στις 19.00 που θα φαινοντουσαν μπηκα για να δω το ποσον και να προχωρησω στην αγορα και βλεπω εκπληκτος το ποσον κατατιθεμενο και αμεσως απο κατω σε κρατηση για συναλλαγη.
Κανω εναν ελεγχο σε e bay και paypal, δεν φαινοταν καμμια αγορα ή μυνημα ή οτιδηποτε. Η πιεση μου 24 και αμεσως επικοινωνω με τραπεζα Κυπρου για να δω τι γινεται.
Το ποσον (221ευρω) εχει κρατηθει στις 17.00 απο μια εταιρεια πωλησης φωτογραφικων ειδων στο Βελγιο (για την οποια δεν εχει πληρη στοιχεια πριν παρει το ποσον). Ουτε απο Βελγιο εχω ψωνισει ποτε μου ουτε με φωτογραφικα ασχολουμαι, οι συναλλαγες μου γινονται μονο μεσω pay pal ή e bay που εχουν ασφαλεια πλην του gunspares που δεν δεχεται paypal, CTC tools, RDG tools και ARC eurotrade tools. Απο καπου εμαθαν τους κωδικους μου ή τους χτυπησαν κατα τυχη.
Η τραπεζα μου ειπε να κανω μια <<αμφισβητηση>> οταν παρουν τα χρηματα και θα τα παρει πισω με δικες της ενεργειες.
Ευτυχως που δεν ηταν πιστωτικη ή με μεγαλο ποσον μεσα της να τρεχαμε με εγκεφαλικα!

Ακυρωση απ'ευθειας και καινουργια πρωι πρωι, και μαλιστα θα την ακυρωνω καθε εξαμηνο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.