Ειλικρινά, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες και σαφείς απαντήσεις.
Κατανόησα πως με το να εξασκώ αυτοσχέδια σκοποβολή σε ακατοίκητες περιοχές, δεν καλύπτομαι από την νομοθεσία και είμαι ελέω κρίσης θηροφύλακα.
Θα συνεχίσω βεβαίως την αυτοσχέδια σκοποβολή σε περιφραγμένο χωράφι ιδιοκτησίας μου, εκτός κατοικημένης περιοχής.
Καθώς εντός της περιουσίας μου, σαφώς και δεν χρειάζομαι νομικές συμβουλές, για το τι θα κάνω με το νόμιμο αεροβόλο μου.
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και λυπάμαι για την νομοθεσία μας.
enduras1 έχεις την καλημέρα μου για καλωσόρισμα
και να σου πω πως και στην ιδιοκτησία σου, ακάλυπτος είσαι σε στραβή ματιά από οποιονδήποτε και κύρια του νόμου, επίσης !
Οπότε πράττεις και φέρεσαι στην ιδιοκτησία σου - όπως συστήθηκε από τα παιδιά πριν - όπως και στους απομακρυσμένους άλλους χώρους...δυστυχώς 
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα σου και βεβαίως για την βοήθεια.
Το κτήμα στο οποίο έχω στήσει αυτοσχέδιο σκοπευτήριο είναι περίπου τα 30 στρέμματα περιφραγμένο, 8-9 χιλιόμετρα μακρυά από κατοικήσιμη περιοχή.
Οι ιδιοκτήτες των γειτονικών χωραφιών είναι συγγενείς μου ή συχγωριανοί, οπότε δεν έχω θέμα καταγγελίας.
Το να περάσει από εκεί τυχαία η αστυνομία το αποκλείω, γιατί εδώ και πολλαααά χρόνια δεν έχουν φανεί καν στην περιοχή.
Μακάρι να φανούν δηλαδή κάποτε, γιατί θα έχω να τους πω πολλά...
Εδώ μας έχουν κατακλέψει οι γύφτοι (βάνες, σοδείες, μετασχηματιστές ΔΕΗ και τα λοιπά).
Αμφιβάλω για το εάν θα μου πουν το οτιδήποτε για ένα απλό αεροβόλο....