Αναλαμβανω πρωτοβουλια για συναντηση ολων των αεροβολαδων περιφερειας θεσ/νικης αλλα και οπου αλλου κι αν ειστε, για καφε και συζητηση μπας και ενωθουμε μερικοι, να βοηθησουμε ολοι και εννοω ολοι, να κανουμε μια φιλικη σκοποβολη πρωτα και μετα βλεπουμε για αγωνες.Οσοι ειναι μεσα να με παρουν τηλ 6977549856 θα ορισουμε μια γνωστη καφετερια στην παραλια για να μαζευτουμε και να γνωριστουμε.Εγω θα αφησω την οικογενεια μου την επομενη κυριακη,οχι μεθαυριο ,για να εχουμε καιρο να κανονισουμε την σιγουρη συμμετοχη.
Αντε να δω ποσοι θα ερθουνε.Ελπιζω να μην ειμαι εγω και ο Ιακωβος,τοτε θα εχουν δικιο ολοι οχι για τον ΕΣΟΑΑΠ αλλα για μας εδω βορεια.Οι κατω ειχαν το πλεονεκτημα του σχιστου ,αλλα μαζευτηκανε κιολας και μπραβο τους.Ελατε λοιπον να κανουμε και εμεις το ιδιο και να μην περιμενουνε ολοι απο ενα δυο ατομα να κανουνε ολη την δουλεια.Εγω δυο φορες τραβηξα ολο το κουπι και μονο Βασιλης απο Αθηνα παρακαλω ηρθε το παιδι και με βοηθησε,ναναι καλα.Αντε θεσ/νικη κουνισου!!!!!!!!!!!!!Στειλτε ΠΜ,Παρτε τηλ,ε-μαιλ,φαξ οτι γουσταρετε αρκει να γραψω ονοματα που θα ερθουν!!!!!!!!!!