διαβασα μερικες απο τις σελιδες του "ποιο οπλο να παρω", εψαξα τα μοντελα που αναφερεστε στο συγκεκριμενο θεμα και διαπιστωσα οτι ολα ξεπερνουν το οριο των 200 ευρω που εχω θεσει...
γι' αυτο αν ειναι δυνατον να μου προτεινετε καποιο μοντελο αρκετα καλο για τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ή να μου μεταδωσετε την εμπειρια και την γνωση σας για τα μοντελα που εχω προαναφερει θα σας ημουν πραγματικα υποχρεος....
ευχαριστω για το χρονο σας,
erw(αλεξανδρος)
Από προσωπική πείρα θα σου πω πως το Gamo Shadow 1000 είναι καλό αεροβόλο εκτός της πολύ σκληρής και με μεγάλη διαδρομή σκανδάλης του.Η τιμή του είναι 220 ευρώ.Έχω στην κατοχή μου το Shadow CSI που είναι το ίδιο αλλά λίγο ακριβότερο στα 240 ευρώ με μόνη διαφορά τον υποτιθέμενο σιγαστήρα μπροστά.
Πρίν απο αυτό,είχα το Gamo shadow 640,πιό αδύναμο και καλύτερο για αρχάριο,καθώς κλοτσάει λιγότερο και μάλλον είναι καλύτερο απο το 1000άρι για σκοποβολή μικρών αποστάσεων.Το είχα πάρει 160 ευρώ.
Τα Gamo είναι καλά αεροβόλα,με καλά υλικά και καλή κάννη,ιδιάιτερα εύστοχα στα κατάλληλα χέρια.Αλλά επειδή το 50% στα αεροβόλα είναι η κάννη,το άλλο 50% είναι η σκανδάλη του,πέρνει κακές κριτικές απο γνώστες αεροβολιστές.Και δεν έχουν και πολύ άδικο να σου πώ.Τα ίδια ισχύουν και για την πελιοψηφία των αεροβόλων αυτής της κατηγορίας.Η παλιοσκνδάλη,πρέπει και οφείλει να είναι καλή.
Αυτά απο την δική μου μικρή εμπειρία με αεροβόλα αυτού του κόστους.
Να σου πω,ότι μόλις μάθεις τι παίζει,θα φύγεις τρέχοντας από αυτήν την κατηγορία,όχι ότι είναι κακά τα αεροβόλα που ανήκουν σε αυτήν,αλλά γιατί η εμπειρία με ακριβότερα είναι απίστευτα καλύτερη.Κάνε υπομονή και μάζεψε το επιπλέον παραδάκι που χρειάζεται για να πάρεις κάτι καλύτερο απο την αρχή,δεν θα χάσεις.Δεν θα την πατήσεις σαν και μένα που δεν μπορώ να ρίξω πλέον με το Shadow μου

Ρίξε μια ματιά για λίγο πιό ακριβά αεροβόλα,πάνω κάτω στα 300-400 ευρώ.Αν φτάσεις εκεί,πέρνεις πολύ καλά όπλα.Θα το κρατήσεις μια ζωή στα σίγουρα.
Βαγγέλης