Καλησπέρα σε όλους... Θέλω να αγοράσω ένα Hatsan Blitz .25 cal η .30 cal όμως στην Ελλάδα δεν υπάρχουνε πια διαθέσιμα... Επικοινώνησα με ένα μαγαζί και τους ρώτησα αν σκοπεύουν να τα ξαναφέρουν και η απάντηση ήταν οτι στο .25cal και στο .30cal υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής και μου είπαν ότι αν το φέρω από έξω μάλλον θα έχω πρόβλημα... Η ερώτηση μου είναι πείτε πως το παραγγέλνω από Ολλανδία που είναι στην Ε.Ε και φτάνει στην Ελλάδα το πακέτο ως αεροβόλο... Τι πρόβλημα θα αντιμετωπίσω; Από την στιγμή που στην Ελλάδα μπορούμε να αγοράσουμε αεροβόλα με πολύ μεγαλύτερα διαμετρήματα από το .30 cal ποιο είναι το πρόβλημα με το να το παραγγείλω από άλλη χώρα; Φταίει μήπως το ότι το συγκεκριμένο είναι full auto; Θα πρέπει μήπως να αποδείξω στις αρχές όταν φτάσει ότι είναι αεροβόλο και όχι πυροβόλo; Αλλά από την στιγμή που δεν περνάει από τελωνείο το πακέτο τι πρόβλημα θα έχω δεν μπορώ να καταλάβω. Εξάλλου το πακέτο ως αεροβόλο θα έρθει γιατί να μπλέξω ασπουμε;... Μπορεί κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ