Αγωνιστικό Αεροβόλο > Ολυμπιακό Αεροβόλο

Τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού Αεροβόλου στην Ελλάδα

(1/3) > >>

Einhorn:
Εδώ σας δίνεται το βήμα για να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού Αεροβόλου στη χώρα μας.
Το συγκεκριμένο θέμα δίνεται για το σχολιασμό, τη κριτική αλλά και τις προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη κατάσταση γύρω από το Ολυμπιακό αεροβόλο.

Προσοχή, ο χώρος αυτός δεν είναι για να "ξεσπάσουμε" αλλά για να επισημάνουμε και να δώσουμε την αφορμή να διορθωθούν -αν είναι δυνατό- κάποιες αδυναμίες. Είναι ο χώρος για να δημοσιοποιήσουμε τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού Αεροβόλου, τι μας ενόχλησε ή τι δεν μας άρεσε.

astegos:
Όταν πρωτοξεκίνησα της σκοποβολή ήμουν γεμάτος ρομαντισμό και αγάπη για το άθλημα. Υπήρξα τόσο ενθουσιασμένος και γοητευμένος που πίστεψα ότι θα μπορούσα να το βοηθήσω σε βαθμό που να κατακτήσω τις πρώτες θέσεις στο παγκόσμιο στερέωμα. Ήταν μία απόφαση και διάθεση για εκπλήρωση την οποία είχα θέση ως στόχο από την αρχή, από την πρώτη μου βολή. Με μεράκι και αστείρευτη διάθεση όπως και δίψα για διάκριση πάλεψα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύοντας στο όνειρο που είχα θέση ως στόχο. Καθημερινά προχωρούσα βήμα προς βήμα όλο και ποιο ψηλά όλο και ποιο δυνατά. Κάθε μέρα ήμουν και ποιο κοντά στον στόχο μου. Έφτασα να τον βλέπω σε απόσταση πολύ κοντά, σχεδόν ένα βήμα.

Υπολόγισα χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον καλλίτερα χωρίς την άδεια των διαχειριστών μου.
 
Μεσολαβήσανε απογοητεύσεις και τρικλοποδιές που δεν τις φαντάστηκα ποτέ μου. Συνέβησαν λάθη που δεν πίστεψα ότι ήταν λάθη.

Σήμερα ψυχολογικά κουρνιασμένος σε μία γωνιά των σκέψεών μου σχεδόν γυμνός μέσα στα κουρέλια των αναμνήσεων ντυμένος κοιτάζω προς τα έξω και αναζητώ τα χαμένα χρόνια των προσπαθειών μου πεταμένα εδώ και εκεί σαν βρώμικη μπουγάδα πεσμένη στα λασπόνερα. Μα δεν είμαι μόνος. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω και άλλους σαν και μένα. Μοιάζουμε σαν κονσέρβα ανοιγμένη χωρίς περιεχόμενο. Κοιτάζω μέσα μου και δεν έχω τίποτα. Κάποτε ήμουν γεμάτος ενέργεια. Τώρα τίποτα. Μας την πήρανε, τους την δώσαμε, ο κάθε ένας από μας για το δικό του όνειρο. Κάπου λίγο ποιο μακριά μία λυγερόκορμη κοπέλα αγέρωχη ψηλή ντυμένη αέρινα μέσα στα λευκά της δείχνει πανέμορφη απλώνοντας τα χέρια της. Την γνωρίζω. Είναι η Ελληνική σκοποβολή έτσι όπως την πρωτογνώρισα στο πρώτο μου ξεκίνημα. Κάτι μου θυμίζει από την αρχαία Ελληνική μυθολογία. Αλλά δεν θυμάμαι πια. Βλέπω νέους να βάζει στην αγκαλιά της. Υπήρξα κι εγώ νέος κάποτε. Μα που πήγανε τα χρόνια μου, Α! Ναι. Εδώ κι εκεί πεταμένα. Θα έρθουν κι άλλα, από άλλους, το νιώθω. Μήπως δεν κάνουν καλά οι νέες ελπίδες να πιστέψουν στην όμορφη κοπέλα; Έχει γλυκιά φωνή. Μου άρεσε κι εμένα. Την πίστεψα κι εγώ. Ήταν τόσο γαλήνια και σίγουρη. Με έκανε να νιώσω δυνατός. Α! Να! Και άλλη κονσέρβα ανοιγμένη πετιέται από πίσω της. Αυτή έχει πέσει ποιο μακριά από εμένα. Δεν αναγνωρίζω ποια είναι. Μία σκέψη μου περνά. Γιατί μας παίρνει την ενέργεια όλη; Δεν έχουμε αρκετή; Σίγουρα θα φταίμε εμείς. Έχει τόσο γλυκιά φωνή. Δεν μπορεί είμαστε το λάθος. Αφού δεν είμαστε οι κατάλληλοι γιατί μας ξεζουμίζει; Δεν μπορώ να σκεφτώ. Παρέα μου οι αναμνήσεις και το όπλο μου. Δεν θέλω να το βλέπω μπροστά μου πάρτε το. Θέλω να ξεχάσω. Δεν θέλω να θυμάμαι. Ούτε καν να βλέπω. Δεν μπορεί όνειρο είναι. Θα ξυπνήσω και όλα αυτά δεν θα υπάρχουν.

Thorin:
Πολυ καλογραμμενο μηνυμα φιλε μου, αλλα δεν θες να πεις κατι πιο συγκεκριμενο ωστε να καταλαβουν ολοι οι αναγνωστες τα κακως κειμενα?
Και αν θες να μας συστηθεις κιολας, δεν ξερω αν εχουμε προλαβει να σε συναντησουμε σε αγωνες αλλα μιας και εχουμε κοινα...

Μακρης Γιωργος

miltosri:
τα καλώς κείμενα,
που θα τα γράψουμε;
η με τον τρόπο αυτό,
περνάτε το μήνυμα πως,

 ΔΕΝ υπάρχουν;!  :o

Thorin:
Τα καλως κειμενα βρισκονται μεσα μας, σε αυτους που εχουν παθος και αγαπη για το αθλημα,
σε αυτους που δεν αρνουνται μια συμβουλη σε καποιον που μοιραζεται το παθος κι ας ειναι "αντιπαλος",
σε αυτους που χαιρονται και με τις νικες των συναγωνιστων/ανταγωνιστων τους,
για τους οποιους μια ηττα ειναι προκληση να βελτιωθουν και να νικησουν και οχι να νιωσουν πικρια για αυτον που ηταν πιο ικανος...

Αλλου, φοβαμαι οτι δεν υπαρχουν...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση