Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
2
Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου / Απ: TSS B11
« Τελευταίο μήνυμα από polll στις 19 Οκτωβρίου, 2024, 14:31:51 μμ »
Καλησπερα. Θα σου προτεινα το BAM 19-18 5.5mm, και το ξαδερφι του το BAM B19X-WON 5.5mm, αλλα τα GasRam κοβουν νηματοσταυρους πιο ευκολα. Για τεχνικες λεπτομερειες δεν μπορω να βοηθησω, τελευταία ασχολουμαι μονο με προσυμπιεσμενα.
3
Νομικά Θέματα / Απ: Σχετικά με τη νομοθεσια
« Τελευταίο μήνυμα από Shoodoc στις 18 Οκτωβρίου, 2024, 17:48:50 μμ »
Ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά
4
Νομικά Θέματα / Απ: Σχετικά με τη νομοθεσια
« Τελευταίο μήνυμα από hillrx8 στις 17 Οκτωβρίου, 2024, 15:03:03 μμ »
αρθ 1 παραγ 3α μεχρι 9mm/..Για αγωνιστ χρηση ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ 4,5 και 5,5 mm...οσο η αγορα απο ευρωπη μπορεισ να φερεισ κανενα προβλημα εφοσον δεν υπαρχει τελων ελεγχοσ παντα για ευρωπ ενωση
5
Νομικά Θέματα / Σχετικά με τη νομοθεσια
« Τελευταίο μήνυμα από Shoodoc στις 17 Οκτωβρίου, 2024, 07:30:07 πμ »
Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος σχετικά με το επιτρεπόμενο διαμετρημα στην Ελλάδα .μόλις μίλησα με τον βραχνό και μου είπε ότι δεν επιτρέπεται πάνω από 5.5 mm
Επίσης σχετικά με παραγγελία από εξωτερικό ,χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύουν κάποιοι περιορισμοί ;
Ευχαριστώ και συγγνώμη εάν έχει ερωτηθεί ξανά ,αλλά έχω μπερδευτεί και θέλω να είμαι νόμιμος .
7
Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου / TSS B11
« Τελευταίο μήνυμα από dimitris2708 στις 14 Οκτωβρίου, 2024, 23:08:04 μμ »
καλησπερα ..ψαχνω ενα καλο αξιοπιστο 5.5 αεροβολο κ οικονομικο..κ εχω καταληξει σε tss b11 k bam 23-4.. τι προτεινετε? κ οποιοσ γνωριζει ασ δωσει τεχνικες λεπτομερειες των οπλων..διαμετρο κυλινδρων μηκος καννης..γτ τα μαγαζια του κωλου εδω ελλαδα οτι να ναι γραφουν
8
Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου / Απ: Βοηθεια για επιλογη αεροβολου
« Τελευταίο μήνυμα από chris_koz στις 14 Οκτωβρίου, 2024, 00:20:12 πμ »
Καλησπερα φιλε sniper035.Θα ελεγα οτι το 4.5 ειναι καλυτερο για σκοποβολη λογω της μικροτερης καμπυλης που κανει το βλημα σε μακρυνες αποστασεις πανω απο τα 40 μετρα ενω το 5.5 καλυτερο για κυνηγι σε μακρυνοτερες αποστασεις γιατι διατηρει μεγαλυτερη ενεργεια και χτυπαει το στοχο λιγο πιο δυνατα μακρυα(το κυνηγι με αεροβολο στην ελλαδα απαγορευεται).Θα σου ελεγα να μη σε απασχολει τοσο το διαμετρημα.Αφου εισαι νεος στο χομπυ βασικο ειναι να μαθεις να κρατας σωστα το αεροβολο ελατηριου χωρις να το σφιγγεις,σωστο πατημα της σκανδαλης χωρις να σου φευγει η βολη δεξια η'  αριστερα,σωστη αναπνοη,να παραμενεις ακινητος στη θεση  σου μεχρι να χτυπηθει η' οχι ο στοχος σου και διαφορους σκοπευτικους κανονες που αν δεν τους τηρησεις και το καλυτερο αεροβολο του κοσμου να εχεις δε θα πετυχεις το στοχο σου.Επισης στα 200 ευρω μη περιμενεις πολυ καλο αεροβολο και ειδικα σε μακρυνες βολες που ανεφερες.Θα σου προτεινα αεροβολο ελατηριου και οχι gas ram για μεγαλυτερη σταθεροτητα στις βολες.Νομιζω οτι κανενα μεταχειρισμενο weihrauch hw50s σε καλη κατασταση με τιμη γυρω στα 250 θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη σε σχεση με καινουριο φτηνο gas ram που ψαχνεις
9
Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου / Απ: Βοηθεια για επιλογη αεροβολου
« Τελευταίο μήνυμα από dimitris2708 στις 08 Οκτωβρίου, 2024, 20:11:44 μμ »
Φίλε μου το μόνο αεροβόλο από την λίστα σου που πιστεύω ότι αξίζει τα χρήματά του και δεν θέλει μεγάλες παρεμβάσεις είναι το BAM 23-4.Έχει φοβερό κοντάκι και έχουν βελτιώσει πολύ το κομμάτι που μπαίνει η σκανδάλη και πατάει το gas ram(το έχουν κάνει monoblock) με αποτέλεσμα να είναι πολύ σταθερό στην βολή.Την μόνη παρέμβαση που του έκανα εκτός την αναλίπανση ήταν να του αλλάξω τις πλαστικές ροδέλες στην κάννη με μπρούτζινες για καλύτερη σταθερότητα.Το έχω σε 5,5 και είναι πάνω από 18 ποδόλιβρα με  JSB 14.35 grains.Σε 4,5 με JSB 10.34 grains θα είναι περίπου στα 17 ποδόλιβρα που θεωρώ υπερβολική την δύναμη για αυτό το διαμέτρημα.
10
Α.Ο.Φ.Α. - AAC / Απ: Αρχαιρεσίες Α.Ο.Φ.Α 2024
« Τελευταίο μήνυμα από destro στις 07 Οκτωβρίου, 2024, 18:22:37 μμ »
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10