Αγωνιστικό Αεροβόλο > Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου

Benchrest 25 στο Βόλο

<< < (5/5)

npmair:
Οπως είχε προγραμματιστεί, το Σαββατοκύριακο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έγινε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου το 1ο Σεμινάριο Benchrest 25m σε ανοιχτό πεδίο με αεροβόλο τυφέκιο.

Ο κρύος αλλά λαμπερός καιρός δεν εμπόδισε 21 συνολικά φίλους του αεροβόλου να δώσουν το παρόν, ερχόμενοι εκτός από τον Βόλο φυσικά και από την Αθήνα, τη γειτονική Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάρο αλλά και την μακρυνή Μυτιλήνη και για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους υπήρξαν έντεκα (11) !!! πάγκοι σε χρήση αφού στους 6 πάγκους του ΣΣΒ, προστέθηκαν και οι 5 πτυσσόμενοι πάγκοι που έστειλε επι τούτου ο ΑΟΦΑ.
Το διαρκώς μεταβαλλόμενο αεράκι ανέδειξε τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του αγωνίσματος και ήταν η τέλεια αφορμή για να απαντηθούν ερωτήματα και να βγούν πολύτιμα συμπεράσματα, ειδικά από τους νεωφώτιστους του χώρου.

Οι εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου εξαιρετικές και το Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου, αποτελεί τη στιγμή αυτή τον υποδειγματιότερο χώρο για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος του Benchrest 25m.

Αν και δεν επρόκειτο για κανονικο αγώνα, για εκπαιδευτικούς λόγους τηρήθηκε ο κανονισμός - με μερικές αναγκαστικές εξαιρέσεις - και υπήρξε βαθμολόγηση των καρτελών που ακολυθεί...

Ηταν μια πολύ καλή αρχή και οι προοπτικές δείχνουν μια ακόμα καλύτερη συνέχεια... :) :) :)



Christopher:
Μπραβο σε οσους πηγαν,μπραβο στην διοργανωση.Καλη αρχη για το 2018 :)

Το μεταβαλλομενο αερακι ειναι σχολειο ;)

dimikar:
Aπο τον χθεσινο αγωνα benchrest στον Βολο https://imgur.com/a/OqluQ

Christopher:
Μπραβο σε ολα τα παιδια :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση