Καλά είμαι πολύ γκαντέμης.Πήγα ως το Βασιλικό,διάλεξα το cp99,πήρα αμπούλες,πήρα βληματάκια και μόλις που ήμουν έτοιμος να τα αγοράσω μου λένε για ταυτότητα την οποία είχα ξεχάσει να φέρω. Οπότε γύρισα πίσω και θα ξαναπάω το απόγεμα.
Από Θεσ/ν'ικη είσαι?
Παράθεση από: sundaze643 στις 26 Σεπτεμβρίου, 2008, 14:02:43 μμΑπό Θεσ/ν'ικη είσαι?Ναι
Θα μου την δώσει καμιά ώρα και θα έρθω από αθήνα,θεσ/νίκη μόνο και μόνο να πάω στον Βασιλικό μια βόλτα..είναι μακριά από το κέντρο ο Βασ??
Παράθεση από: sundaze643 στις 26 Σεπτεμβρίου, 2008, 17:48:11 μμΘα μου την δώσει καμιά ώρα και θα έρθω από αθήνα,θεσ/νίκη μόνο και μόνο να πάω στον Βασιλικό μια βόλτα..είναι μακριά από το κέντρο ο Βασ??Τελικά δεν είναι γραφτό να το πάρω.Ξανακατέβηκα το απόγεμα και ήταν κλειστό.Θα πάω αύριο πάλι.Τώρα τουλάχιστον ξέρω το ωράριο.Ο Βασιλικός είναι στο κέντρο.Είναι σχετικά κοντά στα δικαστήρια.Άμα ανέβεις Θεσ/νίκη ρώτα με να σου πω πιο αναλυτικά.
Καλά άμα ανέβω θα πάμε και για καφεδάκι να τα πούμε ..
φιλε priest σ ευχαριστω για το link αλλα σπιτι μου δεν υπαρχουν... ποντικια απλα τα ανεφερα για ευνοοειτους (κυνηγετικους) λογους . ακολουθωντας τη συμβουλη του destro κ μετα απο λιγο ψαξιματακι κατελιξα στα εξης: 1. gamo cfx 5.52.norica dream hunter3.remington -crossman genesisΘα ηθελα τη γνωμη των παλαιοτερων οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης , τη δυναμη κ τις δυνατοτητες γενικοτερα αυτων των οπλων.θα ηθελα να το χρησιμοποιησω για "καταστροφικες βολες" στα30- 60 μετρα. Δλδ δεν με ενδιαφερει μονο το να φτανει το βλημα στα 100π.χ. μετρα αλλα να φτανει ας πουμε αρκετα δυνατα για π.χ. να σπασει ενα γυαλινο μπουκαλι.Αν παλι καποιος συμforumιτης εχει να προτεινει κατι αναλογο στα ιδια λεφτα please do so. Και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.