Γενικά > Νομικά Θέματα

Αυτοφωρο και δικασιμος.

<< < (4/29) > >>

sal4680461:
ισχυουν οσα αναφερετε 100% αλλα πιστευω οτι βοηθαει ωστε να σε δει το <<οργανο>> με αλλο  ματι

destro:
Θα ηθελα να ζητησω απο ολους τους φιλους να προσπαθησουν κατανοησουν το θεμα σε ολες του τις διαστασεις, ενω οσοι φιλοι τοποθετηθουν καλο θα ειναι να το κανουν με υπευθυνοτητα και νηφαλιοτητα.
Κατα την γνωμη μου φιλε Βασιλη καλα εκανες και παρουσιαστηκες. Μπορει να ταλαιπωρηθηκες αλλα απεδειξες εμπρακτα οτι δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις, ενω να ξερεις οτι η οικιοθελης προσελευση σου πιθανοτατα θα ληφθει υποψην.
Στο forum δεν υπαρχει κανενος ειδους παροτρυνση για βολες σε μερη οπου αυτες δεν επιτρεπονται.

Kyriakos87:

--- Παράθεση από: sal4680461 στις 03 Οκτωβρίου, 2010, 20:16:30 μμ ---ισχυουν οσα αναφερετε 100% αλλα πιστευω οτι βοηθαει ωστε να σε δει το <<οργανο>> με αλλο  ματι

--- Τέλος παράθεσης ---

Η μήνυση δεν εχει ματια.

basilzog:
Α και κάτι άλλο για να ξέρουν και οι υπολοιποι η ποινη μου θα είναι μάλλον 6 μήνες με αναστολή.
Προσοχή λοιπόν. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που σκέφτονται σαν και εμένα, που θα μπορούσε κάποιος να με χαρακτηρίσει αφελή που θεώρησα οτι δεν θα έχω συνέπειες αν πάω κάπου μακριά απο κατοικημένη περιοχη.
Καλή συνέχεια σε όλους πάω να ξεκουραστώ λίγο γιατί η ταλαιπωρία ήταν απίστευτη.

diana350magnum:
Σε καμία περίπτωση δεν θα σε έλεγα αφελή, Εξάλλου οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε πάει σε ανάλογη μη κατοικημένη περιοχή για βολές. Μάλλον άτυχο θα σε χαρακτήριζα. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις συνηθίζω να λέω "μην σου τύχει" . Εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση