Αγωνιστικό Αεροβόλο > Ολυμπιακό Αεροβόλο

Σύλλογοι που ασχολούνται με το Ολυμπιακό Αεροβόλο.

<< < (3/15) > >>

Thorin:
Μια χαρα διαβασα. Η απαντηση που δωθηκε ηταν
"Στο εξωτερικό ασχολούνται πολλοί ΑΜΕΑ με το άθλημα της σκοποβολής και υπάρχουν και οι αντίστοιχες υποδομές.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ο αεροβολισμός δεν έχει μεγάλη διάδωση ακόμα(?) και όπως καταλαβαίνεις οι υποδομές για ΑΜΕΑ δεν είναι διαδεδομένες τόσο."
Η αναφορα της απαντησης ειναι για την σκοποβολη και τις υποδομες, οχι για το benchrest.
Σκοποβολη για ΑΜΕΑ λοιπον, αντικειμενικα, υπαρχει στην Ελλαδα.

SHADOW:
Δεν αναφερεται πουθενα για ολυμπιακη σκοποβολη.Το θεμα ειναι το bench rest.Επομενως αναφερεται για υποδομες bench rest του εξωτερικου.
Η αναφορα ειναι για σκοποβολη.Δεν λεει πια ομως!Γιατι να εννοει ολυμπιακη και οχι κινουμενου στοχου η ραβδωτου η field target η οτιδηποτε αλλο????????
Aφου το ποστ και η συζητηση ειναι για bench rest αρα.............. ;)


Αλλα ρε μπαγασα δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω!!!Ο νους σου στις παρατηρησεις.Δεν βοηθας ετσι και λυπαμαι ,γιατι εισαι και ενεργος αθλητης.

Thorin:
Δεν ξερω αν βοηθαω οπως δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αλλες ενεργειες βοηθανε...
Αυτο που γραφω ειναι ακριβες παντως, οπως συνιθως, κατι το οποιο δεν ειναι κοινος τοπος...

SHADOW:
Αν δεν εισαι σιγουρος για τις ενεργειες που δεν βοηθανε ,σιγουρεψου και μετα τις αναφερεις!!!!

Οτι ειναι ακριβες αυτο που γραφεις ειναι στην φαντασια σου,μιας και εγω σου απαντησα και σου αποδειξα με επιχειρηματα!!!


   φιλικα σκια

Einhorn:
Κατ' αρχάς να πέσουν οι τόνοι.

Ηλία επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή με το θάρρος που έχω απέναντι σου, προφύλαξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.

Αν διάβασα σωστά ούτε ο Χάρης επικεντρώθηκε στη ανεπαρκή σκοποβολή τύπου Bench Rest από ΑΜΕΑ. Το οτι γίνεται η συζήτηση μέσα σε θέμα για τον αγώνα Bench Rest δε λέει τίποτα, εκτός αν η λέξη "αεροβολισμός" σημαίνει μόνο Bench Rest.
Στο κάτω-κάτω κατά τη γνώμη μου ήταν ιερή υποχρέωση να σημειώσει ο Γιώργος οτι στο Ολυμπιακό αεροβόλο η συμμετοχή ΑΜΕΑ είναι μια πραγματικότητα στη χώρα μας. Έγω πάντως δε το γνώριζα και χάρηκα με τη πληροφορία.

Επειδή Ηλία σε γνωρίζω κι επειδή δε κολόνω να πω ΔΗΜΟΣΙΑ οτι για μένα είσαι σωστός τύπος και Κύριος, σου ξαναγράφω λοιπόν να προστατεύεις περισσότερο την εικόνα ΣΟΥ. Δε μπορώ να επικαλεστώ οτι είμαστε φίλοι (καθώς δε το έχουν επιτρέψει οι περιστάσεις) είμαστε όμως συναθλητές στον ίδιο σύλλογο, με αφορμή αυτό και κάποια δεκάδες γραπτά σου από παλιά έχω αναγνωρίσει στο πρόσωπο καλά και ηθικά στοιχεία.
Άρα σκέψου πως η σκληρή κριτική δε σημαίνει πως είναι όλοι ντε και καλά εχθροί του ενός ή του άλλου. Επίσης δεν είναι φίλοι του ενός ή του άλλου. Άρα η κριτική είναι αναμενόμενη και θα υπάρχει -καλή ή κακή- και οφειλούν πάντοτε να αμύνονται οι πρωταγωνιστές και όχι οι γύρω τους για λογαριασμό τους.

Αν μπορέσεις να αποκωδικοποίησεις τη συμβουλή μου χωρίς να σκεφτείς πως έχω κάποια πονηριά στη προτροπή μου, πίστεψε με θα βγεις κερδισμένος.

*Αναφέρομαι και στους δυο σας με τα μικρά σας ονόματα με το θάρρος της γνωριμίας μας. Άργα ή γρήγορα θα γνωριστείτε και μεταξύ σας μέσα από τους αγώνες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση