Γενικά => Νέα Μέλη => Μήνυμα ξεκίνησε από: QS-Plan στις 13 Απριλίου, 2020, 12:26:20 μμ

Τίτλος: Χαιρετώ από Θεσσαλονίκη.
Αποστολή από: QS-Plan στις 13 Απριλίου, 2020, 12:26:20 μμ
Καλημέρα σε όλες και όλους.

Είμαι ο Κώστας,  55ρης από Θεσσαλονίκη και παντελώς άσχετος με τα αεροβόλα και γενικά με τα όπλα.

Πέρα από ένα "παιδικό τραύμα" (είχα ρίξει κάποτε με την καραμπίνα ενός θείου μου κι ακόμη θυμάμαι τον κλωτσο που είχε φάει ο ωμός μου), τα του Στρατού (είχα τότε το κλασικό Walther της Αερονομιας), η μόνη μου επαφή με αεροβολο ήταν μια αμπούλα που είχα αδειάσει με το πιστόλι ενός φίλου. Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά, αλλά μάλλον μου έμεινε απωθημένο να αποκτήσω κάτι δικό μου, να δοκιμάσω κι αν μου ταιριάξει να το συνεχίσω σε κάποιον σκοπευτικο σύλλογο.

Μπορεί να ακούγεται λάθος το σκεπτικό μου, δεν ξέρω...

Σε πρώτη φάση, προσανατολιζομαι να πάρω το GAMO P-25. Είδα αρκετά βιντεακια, μου αρέσει οπτικά, είναι εντός του αρχικού μου budget ώστε να μην πάρω κάτι που θα με απογοητεύσει ώστε να πετάξω κάποια χρήματα, ευελπιστωντας να μου δώσει ένα κλικ παραπάνω ώστε να κολλήσω με τα αεροβόλα και την σκοποβολή.
Ευτυχώς (για την περίπτωση αυτή και γενικά δυστυχώς, δεν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, βασικά είμαι εργένης), δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθει ή να έχει πρόσβαση στο όπλο άλλος. Το όπλο θα θα χρησιμοποιηθεί στο εξοχικό μου, σε περιφραγμενο χώρο, μακρυά από παιδιά και ζώα. Κάτι στόχοι και κάτι άδεια τενεκεδακια θα πληρώσουν την νύφη. Σίγουρα όχι γυάλινα μπουκάλια γιατί όλο και κάποιος θα πατήσει ότι δεν μπόρεσες να μαζέψεις.

Αυτές είναι οι αρχικές μου σκέψεις. Σίγουρα αυτό που επιβάλλεται είναι ένα καλό ξεσκόνισμα της θεματολογίας του φόρουμ κι είναι αυτό που θα ακολουθήσει.

Ελπίζω να αντέχετε ζάλισμα από απορίες άσχετων, αλλά νομίζω πως αν δεν ρωτήσεις δεν θα μάθεις ποτέ.

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους και καλό κουράγιο στο να συνεχίσουμε να μένουμε σπίτι.

Καλώς σας βρήκα και πάλι.
Τίτλος: Απ: Χαιρετώ από Θεσσαλονίκη.
Αποστολή από: tassos στις 13 Απριλίου, 2020, 13:59:41 μμ
    Κώστα , γεια χαρά .  Προσεγγίζεις σωστά το θέμα του αεροβόλου.
    Στο φόρουμ έχουν καλυφθεί τα περισσότερα θέματα που μπορούν να απασχολήσουν κάποιον οπότε ξεκινάς τη μελέτη κι αν χρειαστείς καθοδήγηση ή άλλη βοήθεια είμαστε εδώ .