Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από BlindGuardian στις 02 Ιουλίου, 2024, 21:53:11 μμ »
Εδω ειναι 1 φωτο απο το Bam που ειχα για ενα μικρο διαστημα & 3 αλλες φωτο απο το νεο μου Diana 34 EMS
3
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από destro στις 01 Ιουλίου, 2024, 17:29:20 μμ »
Για το ανέβασμα φωτογραφιών ρίξε μια ματιά και εδώ: http://aerovolo.gr/forum/index.php?topic=11127.0
4
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από accuracy lover στις 30 Ιουνίου, 2024, 14:28:17 μμ »
   Δοκίμασε να "ανεβάσεις" τις φωτό σε κάποιο site  φιλοξενίας και σημείωσε στο μήνυμά σου τα σχετικά link  για να μπορούν να τις δούν όλοι. Κάποιο θα υπάρχει με δωρεάν παροχή υπηρεσιών ελπίζω.

   Βολίδες από 7,9 - 8,44 - 8,64 κλπ grains (κόκκους όχι γραμμάρια) θα δουλέψουν μια χαρά. Θα δείς και ποιές ταιριάζουν καλύτερα από την αρχή - άν μπαίνουν πολύ σφιχτά στην θαλάμη - αρχή της κάννης θα έχουν και μειωμένη ταχύτητα λόγω τριβών. Το σημειώνεις και συνεχίζεις. Άν παρ' όλα αυτά δίνουν καλύτερες συγκεντρώσεις στον στόχο αξίζει να προτιμηθούν από άλλες που μπορεί να μπαίνουν μεν πιο χαλαρά αλλά στον στόχο να πηγαίνουν χειρότερα.

   Παράδειγμα
   JSB  Exact
   JSB  Exact Express
   RWS Superdome
   H&N  Field Target Trophy
   Crosman Premier (7,9 grains)

  Οι παρακάτω είναι πιό φθηνές αλλά μπορεί σε κάποια όπλα να αποδώσουν σχετικά καλά - αξίζουν μιάς δοκιμής πιστεύω :

   Gamo Pro Hunter
   Gamo Pro Magnum
5
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από BlindGuardian στις 27 Ιουνίου, 2024, 21:06:35 μμ »
Καλησπέρα. Ευχαριστώ Πολύ για την απάντησή σας. Μπορώ να πω είναι εμψυχωτική – ενημερωτική. Επίσης ευχαριστώ για την ενημέρωση περί του BAM και του Diana. Όντως στην πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω pellets Όπως προτείνετε και νομίζω θα πάω στα 8,4 γραμ. μάλλον αυτό εννοείτε λέγοντας ένα μεσαίο βάρος. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Θα ήθελα πολύ να έβρισκα έναν τρόπο να σας ανεβάσω και τέσσερις φωτογραφίες, δύο αυτό που πούλησα και δύο αυτό που έχω τώρα. Απλά δεν τα πάω καλά και πολύ με τα ψηφιακά μέσα. Ευχής έργον θα ήτανε αν το forum συνεργαζόταν με το Tapatalk Που ξέρω να χειρίζομαι οπως σε άλλου ειδους Φόρουμ που συμμετέχω. Εύχομαι καλό βράδυ και πάλι καλώς σας βρήκα!
6
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από accuracy lover στις 27 Ιουνίου, 2024, 10:11:55 πμ »
       Το BAM που είχες αρχικά είναι αντίγραφο - κλώνος του παλιού και πολύ δημοφιλούς σε αντιγραφές Gamo Hunter 440  και για κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα στο αεροβόλο είναι πολύ καλό για εκμάθηση όλων των βασικών αρχών της σκοποβολής. Η αναβάθμισή σου με το Diana θα σε βοηθήσει να έχεις ότι είχες με το προηγούμενο σύν την καλύτερη σκανδάλη και την βελτιωμένη κατασκευαστική ποιότητα όπως και την αίσθηση που προσδίδει το όνομα της εταιρείας που είναι παλιό και ιστορικό συνάμα στον χώρο των αεροβόλων.
    Φρόντισε να προμηθευτείς ποιοτικές βολίδες γνωστών οίκων που φημίζονται για τα προϊόντα τους όπως JSB, H&N, RWS, Crosman κλπ σε μέτρια βάρη βλήματος για να έχεις την ευκαιρία να δείς πώς συμπεριφέρεται με το καθένα και με ποιό έχει την καλύτερη ακρίβεια γενικά. Τα ανοιχτά σκοπευτικά θα σε βοηθήσουν και δεν θα σε αγχώνουν τόσο - άν και ομολογουμένως δεν έχουν την ποιότητα και τις ρυθμίσεις που είχαν τα παλιά μοντέλλα της Diana που την έκαναν και διάσημη. Σαν καινούριο που είναι έχει δρόμο να κάνει μέχρι να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του και να "στρώσει"  οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Λίγη φροντίδα μόνο για προστασία από την εξωτερική οξείδωση (σκουριά) και προπαντός προσοχή στην ασφαλή χρήση του για αποφυγή ατυχημάτων - πάντα έλεγχος για ασφαλή τερματισμό των βλημάτων ειδικά δε ισχυρά όπλα.
7
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από destro στις 26 Ιουνίου, 2024, 20:04:24 μμ »
Καλώς ήρθες φίλε!

Να μάθεις και να χαίρεσαι το όπλο σου, τα ελατήρια ούτως ή άλλως είναι σχολείο.

Μπάμπης
8
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από BlindGuardian στις 23 Ιουνίου, 2024, 21:29:32 μμ »
Καλησπέρα. Σίγουρα έχετε περισσότερες γνώσεις, εγώ είμαι σε άλλο αντικείμενο, αυτοκίνητα πουλάω. Όμως από ότι διαβάζω, Ναι τα Diana Δεν είναι πλέον μονοπώλιο όπως είπαμε πριν 30 40 50  χρόνια. Επίσης έχουνε τους πιο μικρούς κωδικούς να κατασκευάζονται στην Κίνα για πιο μικρό κόστος αλλά έχουνε και κάποια μοντέλα τα οποία εξακολουθούν και κατασκευάζονται στην Γερμανία συνεχίζοντας την παράδοση και με πολύ καλές κριτικές από ότι διαβάζω. Για παράδειγμα το 34άρι Που πήρα είναι ένα όπλο με πολύ μεγάλη ιστορία και προτιμείται από πολλούς. Μάλιστα η τελευταία του έκδοση, η EMS Λένε ότι έχει βελτιωθεί κι άλλο.
Νομίζω για τα Χρημματα που το πήρα (425€ με την θήκη)γιατί εκμεταλλεύτηκα μια γνωριμία είναι πολύ καλό. Τι να πω σίγουρα ξέρετε κάτι παραπάνω. Όσο για την Άλλη εταιρεία που γράφετε έκανα μία έρευνα διαδικτυακή και όντως έχει μεγάλο όνομα σε αυτό το χώρο. Όμως είναι και σημαντικά ακριβότερα. Ή τουλάχιστον λίγο παραπάνω από τα Diana. Τέλος για τα PCP Δεν έχω γνώσεις, διαβάζω όμως ότι όντως είναι η νέα γενιά. Νομίζω όμως ότι για έναν που ξεκινάει τα αεροβόλα ελατηρίου εξακολουθούν και είναι μία σταθερή αξία. Από οτι διάβασα στο site του εξωτερικού 46 τοις 100 των πωλήσεων εξακολουθούν και έχουν τα ελατηρίου. Ευχαριστώ πάντως για την απαντηση και θα επανέλθω με νεότερα!🙏
10
Νέα Μέλη / Απ: Νέος στο χώρο των αεροβόλων.
« Τελευταίο μήνυμα από polll στις 22 Ιουνίου, 2024, 17:00:59 μμ »
Καλως μας ηρθες Χρηστο, τα Diana εχουν χασει πλεον τη παλια τους δοξα, κορυφη τωρα ειναι η Weihrauch. Και τα ελατηρια ομως περιθωριοποιούνται, οι περισσοτεροι του αθληματος εχουμε π.σ.π.
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10