Παναγιωτη καλή επίδοση εκανα σπάζοντας το ατομικό μου ρεκόρ που είχα από πέρσι στον πυργετο.
Ομως ήμουν πολύ ΤΥΧΕΡΟΣ!!! τουλαχιστον σε 4 βολες .
Οσο αφορά το πεδίο πρώτη φορά εγω έριξα σε πεδίο με βολές σε 360 μοίρες εννοώντας προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ο αερας μας έκανε την χάρη μια φορά φέτος στην Κόρινθο και δεν ανέβασε πάνω απο 3 μποφορ.
Το 65% του αγώνα ηταν πάνω σε ύψωμα με βολές απο 15 εως 25 μοίρες οπότε είχαμε εκτός απο την διόρθωση του αέρα και διόρθωση σε ύψος βολής όχι πολύ
αλλά ήταν υπολογίσιμη διόρθωση δεδομένου ότι εκεί υπήρχε το 70 % των στόχων με τα μικρά kill zone.
Ενα άλλο ηταν οτι αν εξαιρέσουμε μια σιλουέτα που ειχε ξεχαστεί να στερεωθεί και δόθηκε παύση λίγων λεπτών δεν ξανά ακούστηκε σφύριγμα δείγμα οτι πλέον έχουμε και αρχίσει και μαθαίνουμε το άθλημα.
Η ζέστη ήταν πολύ αλλά ευτυχώς μόνο 5 διάδρομοι απο τους 25 ηταν εκτεθειμένη απόλυτα στον ήλιο .
Αξιοσημείωτη είναι η άνοδος των σκορ στις γυναίκες και σε αυτό δώστε προσοχή.
Οι εν λόγο κυρίες αεροβόλο στα χέρια τους πιάσανε και πιάνουνε μόνο στο FT εκτός από την Κυρία Βυρη Χριστινα που πιάνει με μεγαλες αξιώσεις και στο BR.
Oστοσο οπως καταλαβαίνετε δεν είχαν άλλη επαφή με το αεροβόλο πιο πριν από ένα χρόνο και μπαίνοντας κατευθείαν στο Αθλητική πλευρά του αεροβόλου μάθανε και μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ να σκοπεύουν με το αεροβόλο σε στόχους
μεταβλητών αποστάσεων και βλήματα εκτεθειμένα στον αέρα.
Επιδη δεν θα καταλαβουν πολλοι τι εννωο στο FT εχεις 50 στοχους σε διαφορετικες αποστασεις.
Θελουν καθε φορα διαφορετικη αντιμετωπιση και εχεις ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να κανεις διορθωση καθ υψος λογο αποστασεις(9-50 μετρα) και πλαγια διωρθωση λογο αερα πριν απο την βολη χωριςνα υπαχει ΚΑΜΙΑ δοκιμαστικη βολη ουτε πριν ουτε μετα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στον ΑΟΦΑ για την διοργάνωση .