Λευτερη το εχεις Εαν δεν παρουν τα μυαλα σου αερα θα πας μπροστα .
Να ευχαριστησω και εγω ολους οσους οργανοσαναυτον τον αγωνα,περασα πολυ ομορφα.Αναμενουμε τον επομενο!
Παράθεση από: Christopher στις 07 Ιουνίου, 2011, 13:40:26 μμΛευτερη το εχεις Εαν δεν παρουν τα μυαλα σου αερα θα πας μπροστα . Χαιρομαι που ακουω ολα αυτα τα λογια, απο ολους εσας!
ο φιλος που καθοταν στα αριστερα μου δυστηχως μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα γιατι με τοσα ψευδωνημα αλλα και επισημα ονοματα χανω τη μπαλα σα το Σπανουλι (ρε τι παθαμε παλι) ερηξε μια βολη στη δικη μου καρτα και το παλικαρι ηταν πιο σταναχωρημενο και απο μενα. του ξαναλεω οπως ειπες και εσυ φιλε npmair πως αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενιες.χαρηκα που ημουν κι εγω εκει και μπορεσα να δω απο κοντα φιλους που γνωρισα σε προηγουμενες επισκεψεις αλλα και που γνωρισα και καινουργιους φιλους με αγαπη για το ιδιο αντικειμενο το αεροβολο.επισης θελω να ευχαριστησω επισημα και το φιλο μου το γοργογλωσσο (Alpha-63) που μη βαζοντας γλωσσα μεσα του δημιουργει νεες γνωρημιες μεταξυ ανθρωπον που ερχονται πρωτη φορα και σπαει τοσο καλα το παγο και μας φερνει κοντα!υ.γ. Προχωραμε μπροστα...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΟΕΟ!!!!!!!!!Παντως οφειλει ο φιλος μου ο Αποστολης να το ομολογησει εχω σταθερα καθοδικη πορεια
Το ύφος σου στην φωτό με τον mastoras στο service park του αγώνα τα σπάει....