Καλησπέρα και από εμενα.
Ονομάζομαι Κωστας και ασχολουμαι με την σκοποβολή πυροβολων κοντα μια δεκαετια.
Τελευταια μου κολησε το μικροβιο του αεροβόλου ο κουνιάδος μου και ενώ δεν σας κρυβω ότι στην αρχη τον σνομπαριζα (λογω της χαμηλης ισχυος που εχουν τα αεροβόλα εναντι των πυροβολων) τελικα κατεληξα πιο παθιασμένος με την σκοποβολή.
Ετσι λοιπον είμαι ευτηχης κατοχος συνολικα 5 αεροβόλων (2 πιστολια και 3 τουφεκια)
Ξεκινησα λοιπον με ένα ελατηριου σχετικα οικονομικο και πηρα ένα ΒΑΜ 22 (διαμετρημα 5.5)
Αναβαθμιστηκα με ένα gas ram ελατηριου BENJAMIN TRAIL NP BT9 .22 (διαμετρημα επισης 5.5)
και τελος το προσφατα αποκτηθεν για εισαγωγή στον κοσμο του pcp ένα HATSAN AT 44-10 LONG TACT (σε διαμετρημα 6,35)
Τα εχω όλα με τα απαραίτητα αξεσουάρ τους και τα αγαπω όλα το καθενα για τα προταιρηματα του και τα ελλατωματα του.
Προπονούμαι κυριως στο ΚΕΒΟΠ οπου ανεβαινω ετσι κι αλλιως για τα πυροβολα μου αλλα δυστηχως δεν υπαρχει προβλεψη για τα αεροβόλα οποτε και εχουμε τα πολλαπλα μπαμ καθως και τους διαφορους καλυκες που πεταγονται από τους διπλα.
Πολύ καλα ηταν παλαιοτερα στο σχιστο που όμως τοτε δεν ημουν και πολύ φαν οποτε και εχασα την ευκαιρεια να εχω εμπειριες από εκει.
Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφερον τα θεματα στο φορουμ οπου καλυπτουν το 90% των αποριων κάθε σκοπευτή αεροβόλου.Φανταζομαι ότι για το υπολοιπο 10% θα σας πρηξω με τις διαφορες ερωτήσεις μου.
Καλες βολες λοιπον σε ολους και θα τα λεμε!