Εχω περασει 2 φορες για λιγο, σε ημερες που ηταν αργιες ( Σ Κ) και ειχε 2 ατομα που εριχναν με ανοιχτα σκοπευτικα !!!Στο παρελθον(πριν 3 χρονια) ΔΕΝ εβρισκες τραπεζι να βαλεις το αεροβολο σου...Τι θελει να κανει ο Μιμης η γιατι δεν θελει τα αεροβολα εκει ,μαλλον ειναι δικο του θεμα και οχι νομικο ...ΥΓΞεχασε να το βαλει στην αδεια Εδω μιλουσε συνεχεια με αεροβολαδες και τους ελεγε οτι θα ανοιξει το ΣΚ σε ενα μηνα χαχα ..
Τι να πω, δεν τον ξέρω τόσο καλά όσο εσείς, απλά ελπίζω κιεγώ να μην κάνω λάθος,και ναι όποιος πάει καλό θα είναι να μας ενημερώσει σχετικά...εγώ ΣΚ δεν πρόκειται να πάω αφού μου το ξεκαθάρισε.......ίδωμεν..
Και άσχετα από το τι μας αρέσει και θεωρούμε καλό για να φχαριστηθιύμε τη σκοποβολή, οι κανονισμοί και οι νόμοι υπάρχουν και μας δεσμεύουν !
Παράθεση από: adopap στις 09 Σεπτεμβρίου, 2016, 20:58:42 μμΤι να πω, δεν τον ξέρω τόσο καλά όσο εσείς, απλά ελπίζω κιεγώ να μην κάνω λάθος,και ναι όποιος πάει καλό θα είναι να μας ενημερώσει σχετικά...εγώ ΣΚ δεν πρόκειται να πάω αφού μου το ξεκαθάρισε.......ίδωμεν..Oταν ριχνουν στον αριστερο βατηρα Skeet θελουν ησυχια "πριν" δωσει ο σκοπευτης "Pull"στο μικροφωνο..Eιδικοτερα εαν ειναι καποιος καλος και κανει σοβαρη προπονηση,το ιδιο συμβαινει οταν εχει αγωνες Skeet,Sporting..Στο παρελθον ,ουκ ολιγες φορες ειχαν γινει μικροπαρεξηγησεις ,εαν στα αεροβολα γινοταν θορυβος η φωνες κλπ..Τοτε το δεχοταν γιατι ειχε "εσοδα" ....τωρα μαλλον ΔΕΝ ?
Αντώνη, μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά η εμπειρία μου από τον συγκεκριμένο χώρο και πρόσωπο, με κάνει να πιστεύω πως κάτι άλλο συμβαίνει Εγώ εκτιμώ πως αλλιώς τα λογάριαζε όταν ξανάνοιξε, το πιθανότερο είναι πως θα περίμενε καμιά κοσμοσυρροή αεροβολάδων με την ουρά να φτάνει ώς τη λεωφόρο, καί όταν είδε πως υπάρχουν περιορισμοί και υποχρεώσεις και ούτε οι καφέδες δεν βγαίνουν, προχώρησε σε αναθεωρήσεις.... Ωστόσο, Σαββατο κοντή γιορτή. Ας πάνε μερικοί φίλοι αύριο να διαπιστώσουν τι πράγματικά συμβαίνει ώστε να ενημερωθούμε και οι υπόλοιποι και να αφήσουμε τις εικασίες κατά μέρος