Καλημερα. Λοιπον και ενα μικρο review και απο μενα για αυτο το οπλακι που μπηκε στην συλλογη μου αυτη την εβδομαδα.
Kαταρχην λαδωθηκαν καποια σημεια του οπλου. Υστερα τοποθετηθηκε μια διοπτρα 6χ24χ50 με την οποια ειχα ενα προβλημα στο υψος αλλα μπηκε στο πισινο high ring ενα ψιλο κομματι αλουμινιου σαν σποντα ωστε και ηρθε στην θεση της. Επομενη φαση η ρυθμιση διοπτρας στα 26m (μετρημενα με μετρο) . Το οπλο τοποθετηθηκε στην βαση στηριξεις οπου και το εσφιξα αρκετα σταθερα, εβαλα την αμπουλα μαζι με λαδι στην μυτη της καθοτι πρωτη χρηση στο οπλο και αρχισα τις βολες.
Δυστυχως ταχογραφο δεν εχω ειναι στα επομενα σχεδια μου αλλα μπορω να πω και ετσι καποια υπερ και κατα για το οπλο.
Υπερ:
Πολυ ωραιο κοντακι, υφη, σχεδιο, ακομη και αυτη η σκουρα αποχρωση. Επισης πολυ ομορφο σαν οπλο , πολυ ευκολο στην χρηση τοποθετηση βληματος και οπλισης.
Αρκετα καλα γκρουπακια που δεν το περιμενα στα 26 μετρα οπως εγραψα.
Κατα:
Σχετικα λιγο μικρο σαν οπλο συμπαγες σαν πρωτη αισθηση δεν σου γεμιζει το ματι, επ7σης πολυ λεπτη κανη. Η σιδερενια εκδοση ομορφη αλλα ασχημη πολυ η πλαστικη σκανδαλη , οπως επισης θελει λιγο ν γινει πιο μαλακη οποσδηποτε με καποια πατεντα θα δω..
Αυτο που με προβληματισε ηταν η αρκετα μεγαλη διαφορα πιεσης της αμπουλας. Στα πρωτες 15 βολες κανεις αρκετα καλα γκρουπακια (οχι τελεια) μετα απο αυτες της βολες ομως πρεπει να σκαλιζεις συνεχεια το knob της διοπτρας με 1 εω δυο κλικ σχεδον ανα 2.3 βολες. (Τα ασχημα του διοξιδιου)
Το δικο μου συμπερασμα παντος ειναι οτι ειναι οντος τιμιο οπλακι και στην κατηγορια του με τα λεφτα που κοστιζει πιστευω κανενα ελατηριο σε αυτη την τιμη η ακομα και co2 εκτος κατι μοντελα smk κτλ δεν κανουν τοσο ικανοποιητικα γκρουπακια.