Αποστολέας Θέμα: ΑΟΦΑ/AAC-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2017  (Αναγνώστηκε 8593 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 7893
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
    Αγαπητοί φίλοι,  

    Ο Αττικός Ομιλος Φίλων Αεροβόλου, σας προσκαλεί το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00' στην κοπή της Πίτας του 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Εντευκτήριο του Προπονητηρίου του, στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας.

   Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα γίνει και η απονομή των επάθλων των ενδοσυλλογικών τουρνούα Benchrest και Field Target της αγωνιστικής περιόδου 2016.

   Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά, για να ανταλλάξουμε ευχές, να κεραστούμε, να ελπίσουμε για το τυχερό φλουρί, να τραβήξουμε τους τυχερούς κλήρους των εκπλήξεων και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα με κοινό γνώμονα το κοινό μας πάθος και αγάπη, τα αγαπημένα  μας αεροβόλα.

   Οι φίλοι σας φίλοι μας, τα μέλη της οικογένειας σας δική μας οικογένεια, όλοι ευπρόσδεκτοι όπως αρμόζει και πρέπει μεταξύ φίλων.  

    Για το ΔΣ του ΑΟΦΑ,
    Με εκτίμηση,

    Απόστολος Θεοδώρου
    Γενικός Γραμματέας


Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος npmair

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 3327
  • Only accurate airguns are interesting!
Και μιά που είπαμε πως μεθαύριο, στην κοπή της πίτας θα γίνει και η απονομή των επάθλων των τουρνουά Benchrest & Field Target 2016, να και ένα μικρό teaser-άκι για το τί θα μοιράσουμε :)

"Αίολος"
"Διηνέκης"
"Βουκεφάλας"
"Κέρβερος"
"Ημίαιμος Πρίγκιψ"
"Rasputin"
"Τετράκωπος μετά Πηδαλιούχου"
"Captain Hook"

Αποσυνδεδεμένος Christopher

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2954
Καλεσμεμος απο τον ΑΟΦΑ,πηγα σημερα για την κοπη της Πρωτοχρονιατικης πιτας και να δω και την απονομη των επαθλων στους αθλητες.

Ολοι οι παλιοι γνωστοι εκει,θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα πραγματα αλλα με δυο κουβεντες θα τα πω ολα.

Αλλο επιπεδο,αλλοι ανθρωποι.

Παιδια να ειστε ολοι καλα.
Λατρης του καλου ελατηριου.

Αποσυνδεδεμένος Kyriakos87

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4808
Χριστόφορε οι ίδιοι άνθρωποι και παλιοί γνώριμοι όπως λες είχανε και πριν επίπεδο και δεν αλλάξανε προχτές.

Pyrgetos Shooting Club


1. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!!
2. Η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρεωτική.!!!
3. το καλύτερο αεροβόλο ειναι αυτο που ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του.!!!!

Αποσυνδεδεμένος EXADAS

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 1216
Πολύ ωραίο εβεντ  για άλλη μια χρονιά από τον ΑΟΦΑ.:)
Περάσαμε ωραία . :)Και του χρονου :)

Υ.γ. Χριστόφορε  χάρηκα που σε είδα . :)
PLATINUM MK4
STEYR CHALLENGE  FT
AIR ARMS    EV2 MK IV

Αποσυνδεδεμένος blackxx

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 961

Ωραία εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή και πάνω απ'ολα ευκαιρία να συναντήσω και να δω φίλους που λόγω απόστσης δεν βλέπω τόσο συχνα.  :)

Η χαρά σε έναν αγώνα είναι η διάκριση .............
Το ώφελος σε έναν αγώνα είναι να εντοπίσεις λάθη και να κάνεις κάτι γιαυτά .............
Αλλιώς η χαρά θα είναι πρόσκαιρη .............

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 133
Μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για να έχουμε αυτή την ωραία εκδήλωση,
και με πολλά δώρα   ;)
Χριστόφορε  χάρηκα που σε είδα  ;D
Α.Ο.Φ.Α.

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 7893
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
Σε μιά όμορφη εκδήλωση το Σάββατο 21/01/2017 στις 19:00 και σε πολύ φιλική  και εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε όπως είχε ανακοινωθεί η κοπή της Πίτας του Συλλόγου μας ΑΟΦΑ στην έδρα του Συλλόγου και Προπονητήριο μας για τα αθλήματα του Field Target και Benchrest στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας . Παρόντες, ο νέος Γ.Γραμματέας ΣΚΟΕ κ. Ανδρέας Μοδές, ο Πρόεδρος του ΣΟΕΛ Ελευσίνας κ. Γιώργος Κουβίδης, ο Πρόεδρος του ΑΟΜ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ κ. Ιωάννης Παυλάκος, πολλά από τα μέλη μας με τις οικογένειες τους από την Αττική αλλά και μέλη μας από την Βόρεια, Κεντρική και Νησιωτική Ελλάδα, φίλοι, υποστηρικτές και αρωγοί του ΑΟΦΑ.

  Το καλωσόρισμα στους παριστάμενους απηύθυνε εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του ΑΟΦΑ Νικόλας Μάγειρας και έκανε μιά σύντομη αναφορά στις αθλητικές δραστηριότητες του ΑΟΦΑ και στις επιτυχίες των αθλητών του σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, στην συνεργασία  με την ΣΚΟΕ και άλλους συλλόγους για την πρόωθηση των αθλημάτων σκοποβολής FT & BR με αεροβόλα όπλα, στους μελλοντικούς στόχους και προσπάθειες του ΔΣ ΑΟΦΑ και των μελών του.

  Ο Γ.Γραμματέας ΣΚΟΕ κ. Μοδές Ανδρέας έχοντας ήδη ξεναγηθεί στον χώρο του προπονητηρίου μας από τον Πρόεδρο Νικόλα Μάγειρα και τον Αγωνιστικό 'Εφορο Ηλία Φωτόπουλο, ενημερώθηκε πάνω στις τεχνικές λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες των αθλητικών αεροβόλων FT & BR ,τον εξοπλισμό, τους κανονισμούς βολής και ασφάλειας που διέπουν την διεξαγωγή των νέων στην χώρα μας αθλημάτων και απευθύνοντας εκ μέρους της ΣΚΟΕ τον χαιρετισμό του, δήλωσε μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση, ευχήθηκε για κάθε επιτυχία στο μέλλον των στόχων του ΑΟΦΑ και την διαρκή συμπαράσταση και αρωγή της ΣΚΟΕ στον δραστήριο σύλλογο μας.

  Τιμητική αναφορά από τον Πρόεδρο ΑΟΦΑ και απονομή αναμνηστικού στον αθλητή του BR Ιωάννη Δοκό για την μεγάλη του προσφορά και συμμετοχή στον σύλλογο, ως υπεύθυνος του προπονητηρίου μας.

  Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους διακριθέντες αθλητές του FT & BR του 2016, από τον Γ.Γραμματέα ΣΚΟΕ κ. Ανδρέα Μοδέ,
τον Πρόεδρο του ΣΟΕΛ Ελευσίνας κ. Γιώργο Κουβίδη, τον Πρόεδρο του ΑΟΜ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ κ. Ιωάννη Παυλάκο, τον Πρόεδρο ΑΟΦΑ Νικόλα Μάγειρα και τον Γ.Γ ΑΟΦΑ Αποστόλη Θεοδώρου.

  Στην συνέχεια και μετά την κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο Νικόλα Μάγειρα και την ανάδειξη του τυχερού, ο Γ.Γραμματέας ΑΟΦΑ Αποστόλης Θεοδώρου ευχήθηκε εκ μέρους του ΔΣ ΑΟΦΑ, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τα μέλη και φίλους για την διαρκή προσφορά τους και ενημέρωσε για την επικείμενη κλήρωση των δώρων ευχαριστώντας και αναφέροντας ονομαστικά τους δωροθέτες και τα καταστήματα τους. Επίσης ανακοινώθηκαν οι χορηγοί των μεγάλων επάθλων για τους διακριθέντες αθλητές του 2018 και τα καταστήματα τους για την στήριξη τους προς τον σύλλογο, τους αθλητές και τα μέλη του.

  Ακολούθησε μπουφέ, γνωριμία με τους νέους φίλους και συζητήσεις γύρω από τα αγαπημένα μας αθλήματα και χαλαρό και ευχάριστο κλίμα μεταξύ όλων.

 Εκ μέρους του ΔΣ ΑΟΦΑ, τους αθλητές μας FT & BR, τα μέλη μας και τις οικογένειες όλων, ευχαριστούμε όλους εσάς που είτε με την φυσική παρουσία σας και τις ενέργειες σας, είτε με την την υλική αλλά και οικονομική προσφορά σας συνδράμετε των στόχων και προσδοκιών του ΑΟΦΑ και σας ευχόμαστε υγεία, ευημερία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 Εκ μέρους του ΔΣ ΑΟΦΑ, με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αποστόλης Θεοδώρου
Γ.Γραμματέας ΑΟΦΑ







Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177