Εχοντας περασει ενα μηνα με αυτο το πιστολι αποφασισα να γραψω ορισμενα πραγματα για αυτο
Το πιστολι ειναι πνευματικο μιας βολης και ενος εμβολισμου.
Εχει δηλαδη δικη του αποθηκη αερα και δεν χρειαζεται κανενος ειδους εξωτερικη πηγη αερα
Ο οπλισμος γινεται ανοιγοντας το επανω μερος του πιστολιου τοποθετωντας τη βολιδα κατευθειαν μεσα στην κανη και κλεινοντας παλι το επανω μερος.
Το κλεισιμο ειναι στην ουσια και ο εμβολισμος και απαιτει καποια δυναμη ομως αυτο συνηθιζεται με τον καιρο.
Η ποιοτητα κατασκευης αν και συνθετικο ειναι καταπληκτικη και εμπνεει στιβαροτητα.
Η σκανδαλη του οπλου ειναι το πολυ δυνατο του σημειο που σε συνδυσμο με την ολοκληρωτικη ελειψη ανακρουσης σε προδιαθετει για μεγαλα πραγματα.
Κατα τη γνωμη μου αν αστοχησεις με αυτο το οπλο φταις εσυ και οχι το οπλο.
Το επανω μερος εχει βαση για οπτικα βοηθηματα και τοποθετουνται πολυ ευκολα διοπτρες red dot k.t.l.
Εγω το εχω δοκιμασει με ολα και πιστευω οτι ολα του ταιριαζουν ανα περισταση και ανα διαθεση.
Η ανασκοπηση αυτη εγινε με τοποθετημενο το RedDot TopPoint Walther.
Οφειλω να ομολογησω οτι παρολα οσα ειχα ακουσει γι αυτο το οπλο με εξεπληξε ακομη περισσοτερο η αποδοση του στην πραγματικοτητα και μαλιστα χωρις να χρησιμοποιησω καποια ειδικη παρτιδα βολιδες παρα μονο συνηθισμενες.
Ενα μεγαλο μπραβο στους Γερμανους γι αυτο το οπλο.
Συστηνεται ανεπιφυλακτα στους λατρεις της ακριβειας και της ποιοτητας.