Αποστολέας Θέμα: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017  (Αναγνώστηκε 8786 φορές)

Αποσυνδεδεμένος npmair

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 3327
  • Only accurate airguns are interesting!
ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« στις: 22 Μαΐου, 2017, 13:54:22 μμ »
Την Κυριακή 21/5/2017 στο Σκοπευτήριο ΠΒ 698 ΑΒΠ Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε ο 3ος φετινός αγώνας Field Target του Συλλόγου μας.
Το πεδίο αυτή τη φορά ήταν σχετικά σφιχτό, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερότητες της ημέρας και ο διαρκώς μεταβαλλόμενος άνεμος έντασης 3-5 μποφώρ, έκανε τα πράγματα πολύ ενδιαφέροντα.

Ο αγώνας κύλισε ομαλά σε ευχάριστη φιλική ατμόσφαιρα, χωρίς απρόβλεπτες καθυστερήσεις και κλείσαμε τη μέρα στο γνωστό παρακείμενο ταβερνείο με τα εξαιρετικά του ψητά και τις κρύες μπυρίτσες :)

Μια χαρά προπόνηση και προετοιμασία για τον επικείμενο 2ο Πανελλήνιο Αγώνα του Τουρνουά της ΣκΟΕ που θα πράγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 28/5, στο Σκοπευτήριο του Πυργετού... όσοι πιστοί, ξέρετε ;)

Τα αποτελέσματα:



και μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τον αγώνα...





"Αίολος"
"Διηνέκης"
"Βουκεφάλας"
"Κέρβερος"
"Ημίαιμος Πρίγκιψ"
"Rasputin"
"Τετράκωπος μετά Πηδαλιούχου"
"Captain Hook"

Αποσυνδεδεμένος Grandmaster

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 193
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #1 στις: 22 Μαΐου, 2017, 14:52:17 μμ »
 Μπραβο σε ολους , και σας περιμενουμε την Κυριακη στον Πυργετο....
''εαν δεν ειναι χαλασμενο φτιαξτο μεχρι να το χαλασης''

Αποσυνδεδεμένος npmair

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 3327
  • Only accurate airguns are interesting!
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #2 στις: 22 Μαΐου, 2017, 15:05:39 μμ »
Ερχόμαστεεεεεεεε.........     :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
"Αίολος"
"Διηνέκης"
"Βουκεφάλας"
"Κέρβερος"
"Ημίαιμος Πρίγκιψ"
"Rasputin"
"Τετράκωπος μετά Πηδαλιούχου"
"Captain Hook"

Αποσυνδεδεμένος kostas100

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1401
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #3 στις: 22 Μαΐου, 2017, 17:58:17 μμ »
Συγχαρητηρια για την οργανωση και στους συμμετεχοντες ...

Αποσυνδεδεμένος Kyriakos87

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4808
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #4 στις: 22 Μαΐου, 2017, 18:45:20 μμ »
Κάθε τέτοιος αγώνας ειναι και μια γιορτή για το αεροβόλο και κάθε φορά που βλέπω τέτοιες φωτογραφίες νοσταλγώ που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. 

Μπράβο σε όλους.

Πραγματικά όμως ειναι κρίμα να βλέπουμε αγώνες σοβαρούς επιπέδου στην πρωτεύουσα που έχει τόσους αεροβολαδες και να μην στηρίζεται αυτή η προσπάθεια.

Pyrgetos Shooting Club


1. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!!
2. Η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρεωτική.!!!
3. το καλύτερο αεροβόλο ειναι αυτο που ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του.!!!!

Αποσυνδεδεμένος EXADAS

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 1216
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #5 στις: 22 Μαΐου, 2017, 22:22:06 μμ »
Αγώνας προετοιμασίας για εμένα για τον δεύτερο  αγωνα της σκοε την άλλη κυριακη.Ευχαριστώ  τον αοφα για την διοργάνωση  που φρόντισαν οι παράγωντες να κάνουν ένα αγώνα ξεκούραστο .
Το σενάριο  είχε βολές για όλα τα επίπεδα σκοπευτων .και κοντινές και μακρινές. Το λέω γιατί τα σκορ ναι μεν μείνανε  χαμηλά αλλά ο αέρας τις κορινθου φροντίζει πάντα να κρατάει τα σκορ πολύ χαμηλα.
Καλη  αρχή στο μέλος panas  που έκανε πολύ δυνατή εμφανιση στα springer. Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στον νικολα τραντα με  που ανέβηκε βάθρο .Πολύ δυνατή επάνοδο  ο νικολας μάγειρας μετά την αποχή που είχε λόγο τη γνωστής περιπέτειας.  Μπράβο σε όλους τους συμετεχοντες  και τις ladys που τα πάνε πολύ καλα.
Θα ήθελα να μάθω τα ονοματα απο τους σκοπευτες  που ήρθαν το σαββατο να βοηθησουν για προετημασια του πεδιου  ενώ δεν θα μπορούσαν να ερθουν την κυριακη στον αγωνα Ένα μεγάλο μπράβο οπιοι και να είναι πρωκαταβολικα.Αξιοι


PLATINUM MK4
STEYR CHALLENGE  FT
AIR ARMS    EV2 MK IV

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 7893
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #6 στις: 23 Μαΐου, 2017, 10:01:50 πμ »
   Καλημέρα σε όλους και σε εσένα Σπύρο που θα απευθυνθώ και θα απαντήσω στο παραπάνω μήνυμα σου. Κι αυτό γιατί είσαι από τους φίλους και αθλητές με πάθος αλλά και ήθος. Έχεις αγαπήσει αυτό το άθλημα, το έχεις αγκαλιάσει και έχεις βοηθήσει πολλούς νέους και παλιούς να βελτιώσουν τον εξοπλισμό τους, έχεις αφοσιωθεί σε αυτό μαζί με την γυναίκα σου, το ασκείς συστηματικά και έχεις εμπειρία πιά και επιδόσεις που μαζί με μιά χούφτα άλλους ξεχωρίζετε και επάνω σας στηρίζουμε τις ελπίδες μας για μιά διάκριση -γιατί όχι- που θα έρθει και εκτός του τόπου μας.  Ήδη οι Νικολάδες, ο Λαρισαίος γιατρός Grandmaster και ο Νικόλας npmair το έπραξαν με θάρρος και τίμησαν τον ΑΟΦΑ που τα μέλη του έβαλαν τα θεμέλια του FT και πιστεύω δικαιώνονται κόποι και θυσίες των ιδρυτικών μελών του...

   Στα τωρινά, ήδη από τον προηγούμενο 2ο αγώνα στο στήσιμο και τον κόπο που θέλει την προηγούμενη κάθε αγώνα για την προετοιμασία του πεδίου, την μελέτη και την χάραξη, την αποψίλωση του χώρου, ο κουβάλημα, τον έλεγχο των στόχων κ.α πολλοί φίλοι και αθλητές που γνωρίζαμε πως δεν θα μπορούσαν λόγω σοβαρών λόγων να συμμετάσχουν, ήρθαν και βοήθησαν στο στήσιμο. Ένας από αυτούς ο έφορος του BR ΑΟΦΑ και μέλος του ΔΣ ο Παναγιώτης Μανής -panaman fax- ήρθε για βοήθεια μαζί με τον npmair και την Χριστίνα του, τον Θανάση Μαυρίδη -x-trail thanasis-, τον ταμία μας Γιώργο Βασιλάκη -mastoras- που φέρνει και τον Νικόλα τον γιό του, ο Ζαφέιρης μας -zafka- και από τους πρώτους που μεας συγκίνησαν με την κίνηση του, ο νεοεγγραφής Θουκυδίδης -ΤΖ ο πλοίαρχος που ήθελε να μάθει την διαδικασία και μας ηρθε με την σύζυγο και το μωρό γιό του που περίμεναν στο αυτοκίνητο μέσα στο πουθενά υπομονετικά να τελειώσουμε και να φύγουμε χωρίς καμμιά διαμαρτυρία αλλά με χαμόγελα.....τι να πει κανείς για κάποιους χαρακτήρες... :o
   Έχεις και εσύ βοηθήσει με την Μαρία σου σε στήσιμο αγώνα, ο Στέλιος από την Πάρο -blackxx-, o Στέλιος Μιχαλόπουλος -baracuda- απ΄τον Βορρά, οι αφοι Αυγουστίνοι-AVG (και με τον γιό του ο Δημήτρης), o npmair με την Χριστίνα του, o Κώστας Κωστάκης-kostas 100, ο mastoras πάλι και πάλι...

   Σε αυτόν τον 3ο αγώνα το Σάββατο 20/05 το απόγευμα ήρθαν πάλι ο Θανάσης Μαυρίδης-x-trail thanasis, ο Βαγγέλης Σουγκλάκος-ripper 18-αμφότεροι αμέσως μετά την πρωϊνή τους βάρδια- παρόλο που δεν θα έπαιζαν την Κυριακή λόγω εργασίας μας χάρισαν τον κόπο τους στην προσπάθεια μας και θυσίασαν την ξεκούραση τους... Ήρθε επίσης ο Νικόλας Τράντας -nikostrantas-, npmair & Χριστίνα, mastoras...
  
   Όλοι είμαστε και ενεργοί αθλητές του FT, αρκετοί παράλληλα συμμετέχουν και στο BR και τελευταία γνωρίζεις πως αντέδρασα με θυμό όταν η καραμέλα "δεν μπορώ να κουραστώ την προηγούμενη, γιατί δεν θα έχω επιδόσεις την ημέρα του αγώνα" μου κάθισε στο λαιμό γιατί υποτιμά όλους μας που επίσης συμμετέχουμε και επίσης θέλουμε το max σε επιδόσεις  >:( Το χειρότερο είναι πως ακούμε και γελοίες δικαιολογίες από νεότερους, πιό ξεκούραστους, χωρίς οικογένειες, παιδιά και υποχρεώσεις σε ηλικιωμένους γονείς, χωρίς απαιτητικές δουλειές με τόνους ωρών, άγχους και φορτίου....χωρίς βέβαια και τα έξοδα και τον κόπο ενός πολύωρου ταξιδιού που μεσολαβεί για κάποιους που έρχονται πολύ πέραν του λεκανοπεδίου.... :'(  
  Ουσιαστικά χρειάζοναι εναλλασόμενα, 2-3 άτομα επιπλέον των γνωστών, να διαθέσουν ένα δίωρο και να μας βοηθήσουν για να έχουμε μιά ακόμη άψογη διοργάνωση που όλοι θα χαρούμε, χωρίς να "στραγγαλίζονται" οι γνωστοί. Αν θέλουμε αγώνες άψογους θα πρέπει και να βοηθάμε.... ::).
  
   Λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν θέλουμε να φθάσουμε εκεί, πριν εξαντληθεί η προσπάθεια να ξυπνήσει το φιλότιμο !

   Την καλημέρα μου σε όλους
   Έχουμε πλέον κουραστεί μιά χούφτα άνθρωποι συνέχεια....
   Καλές οι ευχαριστίες και τα μπράβο που εισπράτονται αλλά γνωρίζουμε και εμείς τον τρόπο από παραλήπτες να γίνουμε αποστολείς και μπορούμε με την ιδια ευκολία καλύτερα να τα αποδώσουμε επίσης  ;)
  
    
  
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Μαΐου, 2017, 14:59:16 μμ από MASTORAS »
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος amateursv

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 304
  • I ♡ FT.......
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #7 στις: 23 Μαΐου, 2017, 14:48:42 μμ »
Σωστα τα λεει και παλι ο Αποστολος.........Αν πει καποιος οτι θα του κοπει η αποδοση ειναι οντως χαζοοο.....γιατι και εγω οπως και αλλοι φιλοι στηναμε πεδιο και πεζαμε την ιδια μερα...Τωρα οι καιροι ειναι παρα πολυ δυσκολοι και δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι δυσκολοιων και δν νομιζω οτι πρεπει να απολογουμαστε γιατι δν πηγε καποιος, η αληθεια ειναι στη μεση και πραγματικα οποιος μπορει βοηθα......νομιζω.
Πεντε ωρες (2 θες πηγενε ελα και ενα 3ωρακι δουλεια)μια μερα πριν και μετα την επομενη αγωνα μεχρι απογευμα ειναι λογαριασμος για τον οικογενεικο χρονο και μαγκια σε οποιον μπορει και το κανει.....
Ο στοχος δεν ειναι να εισαι καλυτερος απο τους αλλους.....αλλα να εισαι καλυτερος απο χθες..

Αποσυνδεδεμένος map31

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 173
  • ΗΛΙΑΣ
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #8 στις: 23 Μαΐου, 2017, 20:32:50 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους για την διοργάνωση και την συμμετοχή στον αγώνα!!
Συγχαρητήρια και στους διακριθέντες!!
Θα σας δούμε από κοντά την Κυριακή 28/05 !!

Και Cricket...!!
Και "SpyNick"-Hämmerli...Ξύλινο...!!!
Τελικά Πήρα και ένα EV2.......

''Μέσα από το Ζάρκο...!!!"

Αποσυνδεδεμένος panaman.fax

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 297
Απ: ΑΟΦΑ- 3ος OPEN Αγώνας FT 2017
« Απάντηση #9 στις: 25 Μαΐου, 2017, 16:03:30 μμ »
Κρίμα που για συνεχή φορά δεν κατάφερα να έρθω. Την παρτίδα έσωσαν οι γνωστοί "σκληροπυρηνικοί" του αγωνίσματος. Ραντεβού λοιπόν στον Πυργετό.