Δεν εχω συνεργαστει με τον JDS αμεσα αλλα με τον Roald απο το the850store.com ο οποιος μου εστειλε φυαλη και reg απο τον JDS μαζι με οτι χρειαζοταν για την μετατροπη του 850 σε PCP. Ο Roald ειναι πραγματικα αψογος στην συνεργασια του. Προτινω σε οποιον θελει φυαλη απο τον JDs και αφου μαθαμε απο τον φιλο EXADAS οτι δεν ειναι συνεργασιμος, να παραγγελνει μεσω του Roald αν γινεται.
Εγω αφου μου ναυαγησε η εισαγωγη απο jds airman την λυση την βρηκα σε ενα καταστημα paint ball στη ελλαδα. Πηρα τον ιδιο regulator με του jds airman( που οπως λεει στο site του δεν κανουνε γιατι ειναι με πιεση εξοδου 50bar) ,που ομως ειναι ιδιοι αλλα με λιγοτερες ελατηριωτες ροδελες και με την προσθηκη δυο ιδιον ροδελων και αλλαγη στη διαταξη εφτασε χαλαρα μεχρι τα 160 bar.Οσω για τις μπουκαλες παρηγγειλα και μια 13c.i.(0.200L) στα 200bar γιατι δεν υπηρχε stock και ετσι γλυτωσα απο την ταλαιπωρια και το ρισκο τις εισαγωγης απο αμερικη, και καταλαβα οτι ελεγε ο jds airman ψεματα, οτι δηθεν εχει (ειδικους regulator) για αεροβολα αφου και οι δικη του regulator ειναι ιδιοι με αυτους που πουλανε για paint ball αλλα ανεβασμενη σε αλλη πιεση με προσθηκη 1-2 ροδελων Δεν θα το αποκαλυπτα αυτο, αλλα αφου με εγραψε αυτος τον εγραψα και εγω στο καταληλο μερος.AEROVOLO.GR.