οκ το κατάλαβα λάθος το λάδι στην κάννη αλλά όσα διαβάζω εδώ και όσα βλέπω στο παλιό youtube διαφέρουν αρκετά δλδ στο youtube είχα δει ότι ορισμένα όπλα τους πάει η λαδωμένη κάννη και μιας και το δικό μου έριχνε κουκουρουκου είπα να το δοκιμάσω κάτι άλλο που δεν έχω κάνει ακόμα στα σφαιράκια που πήρα εχθές αλλά έχω κάνει σε 3 πακέτα gamo που μου είχαν δώσει είναι ότι τα έπλυνα με σαπούνι τα σκούπισα τα πέρασα με το μπιστολάκι των μαλλιών της Σοφίας (μου τα έκανε τσουρέκια ) και μετά με μπατονέτα καθάρισα μία μια την φούστα τους ... τους έριξα 5-6 σταγόνες λάδι στο κάθε πακέτο και αφού καθάρισα και τα κουτιά τους τα ξανά έβαλα μέσα ... να τα χρησιμοποιήσω αυτά ή να τα "πετάξω " σε καμία άκρη για ώρα ανάγκης και να μην ξανά πλύνω ποτέ ?? για την κάννη θα πάρω καθαρή βενζίνη να την καθαρίσω από το λάδι κομπλέ ( ή να πάρω παραφινέλαιο που είναι και λιπαρό ? πλάκα κάνω βενζίνη θα πάρω κομπλέ ) όσο αφορά το oring στεγανοποίησης του όπλου φαντάζομαι θα προσέξω να μην πάει βενζίνη εκεί ... σε αυτό το σημείο να βάλω τπτ ? πχ 1 σταγόνα λάδι ? ή τπτ ? βαζελίνη ? για να μην ξεραθεί το λέω βενζινη θα βαλεις λιγη σε ενα πανακι, το οποιο θα περασεις με διπλωμενη μεσινεζα μεσα στη κανη, δεν θα το λουσεις το οπλο ! πολλές ερωτήσεις το ξέρω ... όσο αφορά το jsb test δεν θα τα ρίξω ακόμα έχω 3 πακέτα gamo με λάδι ... 1 πακέτο stoager με μύτη 1 πακέτο stoager με holow point ή κάπως έτσι 1 πακέτο diana πομπέ (νομίζω αρκετά καλά από αυτά έχουν μείνει καμία 50 αριά τα jsb Που πήρα εχθές και 1 πακέτο norica destroyer αυτά που είναι επιχαλκομένα (αυτά να τα ρίξω ή όχι ? ) που θα πάει θα μάθω και θα πάρω ένα fx να βρω την υγειά μου
προταση μου το δινεις οσο ειναι καινουργιο εγραψες Παναγιωτηπροταση, μου το δινεις οσο ειναι καινουργιο με κομμα πριν το μουπροταση μου, το δινεις οσο ειναι καινουργιο με κομμα μετα το μουΟσον αφορα το οπλο ειναι απο μονο του χαλι, βαζεις και σφαιρακια χαλια οποτε διπλο το κακοτα πλενεις να φυγει το λαδι και μετα τα ξαναλαδωνεις ?το να παρεις ενα ξακουστο Weihrauch θα λυσει πολλα προβληματα σου, αλλα οπως εχει δειξει τα τελευταια χρονια εχουν και αυτα θεματαAκομα και ενα ΒΑΜ 19 ή 26 θα σε ευχαριστουσε ή ενα Artemis GR1600 το οποιο εναι πολυ δυνατο αλλα παραδοξως ευστοχο και ολα αυτα κατω απο 200 €Επισης ενα μετ/νο απο γνώστη και γνωστό θα ηταν ακομα καλυτερα