Αγωνιστικό Αεροβόλο > Σκοπευτικος Ομιλος Πυργετου - "Ωριων"

Field Target EVENT 19/01/2020

(1/1)

Kyriakos87:
Ο Σκοπευτικος Ομιλος Πυργετου Ωριων διοργανώνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2019 ενα event γνωριμιας με το αθλημα του FT και HFT οπου μπορεί ο καθένας που διαθέτει ένα αεροβόλο με ένα οπτικό να έρθει σε ένα ωραίο χώρο μέσα στην φύση να κάνει αυτό που αγαπάει την σκοποβολή. Να διασκεδάσει κάνοντας νέους φίλους ανταλλασοντας απόψεις και προβληματισμούς . Επίσης ειναι μια καλή προπόνηση για όλους που συμμετέχουν στο Κύπελλο - Πρωτάθλημα της ΣΚΟΕ ανταγωνιστικα σε φιλικό επίπεδο. Τέλος θα έχει ωραίο φαγητό με συζήτηση τι άλλο? πάνω στα αεροβόλα. Καλή διασκέδαση...


Ώρα Προσέλευσης: 09.15

amateursv:
Μπραβο σας 👍👍👍👍👍👍

kalwdios:
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλια της διοργάνωσης του event ! Ελπίζω να ακολουθήσουν τα βήματα σας και οι υπόλοιποι Σύλλογοι με σκοπό να γνωρίσει το ευρύ κοινό το αεροβόλο και τα αθλήματά του. Εξαίρετη η προσπάθειά σας !!!

fragkiskos:
Συγχαρητήρια σε ολους σας

nik55:
Θα ήθελα με την σειρά μου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την διοργάνωση του enent .

Αν και είμαι μέλος συλλόγου, που έχει δόση τα φώτα του σε άλλους συλλόγους , θαρρώ ότι έχει κουραστεί από την προσπάθεια αυτή.

Ευελπιστώ να ακολουθήσουν τα βήματα σας και οι υπόλοιποι σύλλογοι με σκοπό να γνωρίσει το ευρύ κοινό το αεροβόλο και τα αθληματα του.

Εξαίρετη η προσπάθειά σας !!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση