Γειά σας αγαπητοί συμφορουμίτες !Είιμαι ο Μάκης και μένω εδώ και 4 χρόνια στο Βραχάτι Κορινθίας .Έμαθα για το forum απο το φίλο μου το Βαγγέλη TitaniumRx και το παρακολουθώ εδώ και 2 μήνες περίπου . Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες και αξίζουν συγχαριτήρια σε όλους εσάς που το στήσατε αλλά και στα μέλη για το πολύ ωραίο κλίμα !!!Με τη σκοποβολή σαν άθλημα ξεκίνησα μόλις πριν από 3 μήνες αλλά με τα όπλα έχω μια σχέση 30 περίπου ετών ...Στο ξεκίνημά μου έχω μία Remington 870 Express Deer και στο σύλλογο εκτός από τη Remington ρίχνω με Sig Sauer P226 .Έχω 2 γιούς 11 και 14 ετών και μόλις είδαν το όπλο στο σπίτι "θέλουν και αυτοί" !!!Έτσι , αφού ο μεγάλος έβγαλε καλούς βαθμούς , όπως του υποσχέθηκα πάμε για αγορά αεροβόλου για να μπεί κι αυτός στο πολύ ωραίο άθλημα της σκοποβολής (ακολουθεί και ο μικρός).Εν αναμονή λοιπόν της αγοράς ενός φθηνού (αρχικά) αεροβόλου και τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας ...Καλως σας βρήκα !!!!
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Βαγγέλη προσανατολίζομαι σε κάτι οικονομικό για το λόγο οτι υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει του γιού μου γιατί δεν έχει πιάσει ποτέ όπλο για να ρίξει. (Μόνο το δικό μου όπλο έχει πιάσει μια φορά και αυτό με κλειδωμένη σκανδάλη...)Θέλω να του είναι βολικό και άνετο και άμα του αρέσει παίρνουμε και καλύτερο - χαμένο δεν θα πάει θα μείνει στο μικρό . Προς το παρόν ψάχνω στο forum για το πιό θα διαλέξω αλλά δεν ξέρω τιμές και ψάχνω και στα καταστήματα ...Όσο για μένα , στην πορεία είδα οτι με τραβάει πιό πολύ το πιστόλι αλλά πάντα παίρνω και το άλλο και ρίχνω και καμμιά 100ή φυσίγγια . Με αεροβόλο έχω χρόνια να ρίξω , από τότε που είχα ένα πιστόλι ελατηρίου (τότε μόνο αυτά κυκλοφορούσαν).Βλέπω όμως οτι όσο πλησιάζει η μέρα της αγοράς , τόσο αγωνία έχω για το νέο μας όπλο . Ρε τι πάθαμε τώρα στα γεράματα...