Αν και εχω ηδη γραψει 1-2 φορες στο φορουμ δεν εχω <παρουσιασθει>
η σχεση μου με το αεροβολο του σημερα ειναι προσφατη.
η σχεση μου με τα οπλα γενικως παρα πολυ παλια.
το πρωτο μου αποκτημα ειναι ενα marauder 5,5 pistol.
πανω του αρχησα να σκαλιζω πραγματα και να ανακαλυπτω το πως δουλει ενα πσπ πως ανεβαζει πως κατεβασει ταχυτητες πως σταθεροποιει τα αποτελεσματα του ( μαλλον αυτο πρεπει να ειναι και το βαθυ πηγαδι του πσπ σε γενικες γραμμες )
αυτο που ειδα ειναι πως με τετοια αεροβολα τις αποστασεις και τις δυναμεις με τα slavia και ta diana των παιδικων μου χρονων δεν τις περιμενα ( αυτο το απλο αεροβολο που κατεχω το εχω παει απο 11fpe και κατι που ειναι απο το κουτι,,,,, κατω στα 9fpe με παρα πολλες βολες ...αλλα και στα 20fpe με απιστευτη δυναμη αλλα βασταει μονο 14 φορες......
το να βρισκω στοχο σε ντενεκακια νου νου στα 80μ με εκανε να παρω πολυ χρονο για να το πιστεψω
με μια μολις 4χ διοπτρα..
ενδιαφερον το αεροβολο !!!!
ενδιαφερον και το φορουμ σας παιδια...αν και εχω αναφερθει στο τι νομιζω για το επιπεδο σας θα το πω και αλλη μια φορα..
ειναι ενας τοπος που επικρατει, ταξη ,ποιοτητα λογου , μα και ευγενειας .
ειναι μεγαλη μου χαρα που θα εχω την οποια συμετοχη μπορεσω.
θαθελα να γνωριζω αν οι φιλοι του αεροβολου εχουν καποιες στανταρ ημερες που πανε στο σκ Πειραια ( πολυ καλη η δουλεια με τα τραπεζακια) μπραβο και σ αυτους που το σκεφτηκαν μα και σαυτους που το υλοποιησαν,,,,
θαθελα πολυ οταν μου δωθει η ευκαιρια να σας επισκεφθω..
αν και πειραιοτης γεννημα θρεμα εδω και πολλα χρονια μενω μακρια απο την πολη αυτη ..αλλα εχω συχνες επισκεψεις...
και παλι ευχαρηστω που με ακουσατε που με δεχθηκατε...
ενα μεγαλο <<<γεια>> σε ολους απο εμενα
μαρκος