Σημερα εγινε η πρωτη συναντηση με τον Μπενετο (benetos).Εφερε το Discovery του, το ριξαμε και μετα πιασαμε τα δικα μου.Ξεκινησαμε με την φιγουρα του field target, συνεχισαμε με την στοχοθηκη με τις φιγουρες της Walther, μετα περιλαβαμε τις κρεμασμενες αμπουλες Co2 και καταληξαμε στο υπαιθριο σκοπευτηριο των 25 μετρων.Μετα απο ......αρκετες βολες και αφου αρχισε να σκοτεινιαζει τα μαζεψαμε και μετα απο λιγη "θεωρια" το διαλυσαμε ικανοποιημενοι και οι δυο.Με το καλο και η επομενη συναντηση.
Με τον Στελιο που ειναι παρα πολυ καλος φιλος και δειγμα ηθους και εντιμοτητας σε ολα του, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχεις την καλυτερη παρεα. Αυτο που δεν μπορω να σου εγγυηθω ειναι το ποσες οικονομιες θα σου απομεινουν.
Παράθεση από: MASTORAS στις 03 Ιουνίου, 2012, 11:56:07 πμΜε τον Στελιο που ειναι παρα πολυ καλος φιλος και δειγμα ηθους και εντιμοτητας σε ολα του, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχεις την καλυτερη παρεα. Αυτο που δεν μπορω να σου εγγυηθω ειναι το ποσες οικονομιες θα σου απομεινουν. Στελιο ετοιμασου καποια χαρη θελει ο Γιωργος
Παράθεση από: iraklis2010 στις 04 Ιουνίου, 2012, 12:26:02 μμΠαράθεση από: MASTORAS στις 03 Ιουνίου, 2012, 11:56:07 πμΜε τον Στελιο που ειναι παρα πολυ καλος φιλος και δειγμα ηθους και εντιμοτητας σε ολα του, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχεις την καλυτερη παρεα. Αυτο που δεν μπορω να σου εγγυηθω ειναι το ποσες οικονομιες θα σου απομεινουν. Στελιο ετοιμασου καποια χαρη θελει ο Γιωργος Δυστυχως Ηρακλη παντα το αντιθετο συμβαινει, εγω ζηταω χαρες απο τον Γιωργο, στις οποιες ανταποκρινεται προθυμα και ανιδιοτελως σε σημειο που αισθανομαι ασχημα.Καθε φορα που θα τον παρω τηλεφωνο να τον συμβουλευτω σε καποιο προβλημα, η απαντηση ειναι : στείλτο μου.Δεν ξερω πως και ποτε θα μπορεσω να επιστρεψω εστω και ενα μερος της βοηθειας που μου εχει δωσει αυτα τα δυο χρονια που με τιμαει με την φιλια του και με τα "μαστορεματα" του.............