χαιρετω . με λενε Γιωργο και μενω Κερκυρα. γεννημα θρεμα Πειραιωτακι ( τωρα μενω προσωρινα Κορυδαλλο ) .πριν λιγες μερες εντελως συμπτωματικα ,( ρωτουσα πως μπορω να ανεβω στην κορυφη του βουνου για να πεταξω το γερακι μου ) βρεθηκα να μιλω με ατομα που εριχναν με αεροβολο .
Καλώς ήρθες στο σωστό το μέρος για το αεροβόλο! Άντε να μαζευόμαστε οι Ηρακλειώτες μπας και δούμε κανένα φως!
Παράθεση από: giorgosp στις 22 Νοεμβρίου, 2012, 16:14:41 μμΚαλώς ήρθες στο σωστό το μέρος για το αεροβόλο! Άντε να μαζευόμαστε οι Ηρακλειώτες μπας και δούμε κανένα φως! Υπάρχουν ήδη αρκετα μελη και παλια απο Ηράκλειο..
...καλώς όρισες στην μεγάλη μας παρέα jkoyr "...Δε μαζευόμαστε όμως φίλε Κυριάκο!!! Πρέπει να οργανωθούμε σιγά σιγά!!! Κρίμα τόσοι αεροβολόπληκτοι σε ένα τόπο με τόσο χωράφι, βουνό, φύση και να μη κάνουμε ένα ...φεστιβαλάκι ..."...μάλλον αυτό φταίει Εαν δεν είχατε όλα αυτά θα τα αναζητούσατε σίγουρα και τότε θα υπήρχε συσπείρωση, ενώ τώρα ο καθείς την πάρτη του ... ...έδραξα την ευκαιρία απ΄το σχόλιο σου και το αναφέρω, μην το πάρεις επί προσωπικού, δεν είναι αυτή η πρόθεση μου !
Παράθεση από: alpha-63 στις 23 Νοεμβρίου, 2012, 12:15:05 μμ...καλώς όρισες στην μεγάλη μας παρέα jkoyr "...Δε μαζευόμαστε όμως φίλε Κυριάκο!!! Πρέπει να οργανωθούμε σιγά σιγά!!! Κρίμα τόσοι αεροβολόπληκτοι σε ένα τόπο με τόσο χωράφι, βουνό, φύση και να μη κάνουμε ένα ...φεστιβαλάκι ..."...μάλλον αυτό φταίει Εαν δεν είχατε όλα αυτά θα τα αναζητούσατε σίγουρα και τότε θα υπήρχε συσπείρωση, ενώ τώρα ο καθείς την πάρτη του ... ...έδραξα την ευκαιρία απ΄το σχόλιο σου και το αναφέρω, μην το πάρεις επί προσωπικού, δεν είναι αυτή η πρόθεση μου ! Καμμία κακή πρόθεση δε διακρίνω φίλτατε Τα θηρία της Αθήνας τα παράτησα εγώ πριν 5 χρόνια περίπου για αυτά τα βουνά που αλωνίζω με το ποδήλατο από τη μέρα που πάτησα στην πατρίδα.. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η συσπείρωση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα είναι κάτι πέρα από ωραίο.. Όπως λένε καμμία χαρά δεν είναι ευτυχία αν δε μπορείς να τη μοιραστείς Θα μαζευτούμε.. Που θα πάει !