Παίδες, ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Ο λόγος που θέλω να πάρω πιστόλι, πέραν της γνωριμίας με τον χώρο, είναι και το ότι δεν θέλω να δίνω "στόχο" στους γείτονες με τουφέκι στα χέρια και μη με περάσουν για κανέναν ψυχάκια.
Για σκοποβολή εντός του σπιτιοού, δεν τίθεται θέμα. Μετά η γυναίκα μου θα αγοράσει πυροβόλο (φθηνότερο από διαζυγιο) και θα με γνωρίσετε καλύτερα από τις εφημερίδες.

Παρ' όλα αυτά, δεν τα απορρίπτω και τα τουφέκια.

Η κόρη είναι στα 14 και ... διαχειρίσημη. Πάντως, η κλειδαριά σκανδάλης με άρεσε ιδιαίτερα. Δεν ήξερα την ύπαρξή της και να 'ναι καλά τα forums.
Η αλήθεια είναι ότι με άρεσε το Crosman 357. Το βρίσκω όμορφο αλλά από τα specs είδα ότι είναι κάπως κουρσούμι. Θα ψάξω και για reviews στο νετ (μόλις βρω χρόνο), για την ευθυβολία του.
Γενικώς θα ήθελα για αρχή, κάτι φθηνό και ευθύβολο (εκτός από low budget). Πιστεύω ότι με ένα μη ευθύβολο πιστόλι, θα ατονούσε το ενδιαφέρον μου. Επίσης, φοβάμαι μη βαρεθώ το άνοιξε-βάλε, στην περίπτωση του ελατηρίου και της μονής βολής.
Τα παραπάνω βέβαια, υποθέσεις είναι και έχω μάθει να ακούω.

Μάλλον όμως γράφω σε λάθος τόπικ. Θα πάω να διαβάσω το τόπικ για την επιλογή όπλου.
Ήδη διάβασα (και με άρεσαν) τους κανόνες ασφαλείας. Γιος χασάπη και πρώην γυρατζής ο ίδιος, κάτι έχω μάθει από τα μαχαίρια. Μεγάλωσα με δαύτα.