Παράθεση από: luger42 στις 08 Ιουλίου, 2013, 01:14:00 πμκανε καμια χρονομετρηση πριν το πειραξειςτο 100αρι στα 25 κανει γκρουπ 5,5 χιλ με η χωρις δικη του κανη ο φακος ειναι ενταξει ?σε τι πιεσεις το γεμιζεις ?σε τι σταση ριχνεις ? (αν ριχνεις ορθιος ακουμπας κλπ )Χρονομέτρηση; Δηλαδή πόσο γρήγορα ρίχνω τις βολές;Το οπτικό είναι εντάξει θαρρώ, τί πρέπει να κοιτάξω στο οπτικό;Για το γκρουπάρισμα κοιτάω να σημαδεύω σε ένα σταθερό σημείο κι ας μην είναι το κέντρο εκεί.Για το γκρουπάρισμα ρίχνω πάντα καθηστός με το όπλο στηριγμένο .... μόνο όταν πάμε για καρακάξες ρίχνω όρθιος άμα πετύχω καμιά δηλαδή κατα λάθος γιατί σκόπιμα δεν πετυχαίνω τίποτα με το χάρχαλο που έχω.
κανε καμια χρονομετρηση πριν το πειραξειςτο 100αρι στα 25 κανει γκρουπ 5,5 χιλ με η χωρις δικη του κανη ο φακος ειναι ενταξει ?σε τι πιεσεις το γεμιζεις ?σε τι σταση ριχνεις ? (αν ριχνεις ορθιος ακουμπας κλπ )
έχω νοσήσει εδω και πολλά χρόνια,το αεροβόλο είναι η θεραπεία!τις επιλογές μου πώς τις βλέπετε?Tο diana 34 είναι παραπλήσια επιλογή?
Χαιρετώ και εγώ την παρέα. Με τα αεροβόλα η μόνη εμπειρία που έχω είναι αυτά του airsoft (καμία σχέση δηλαδή) . Με τα συγκεκριμένα δεν έχω ασχοληθεί και ψάχνοντας για πληροφορίες στα θέματα του φόρουμ για τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου και τα προτερήματά του ή τα ελαττώματά του σε σχέση με κάποιον άλλο τύπο δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ που να αναφέρονται αναλυτικά ;