Κανείς από την ευρύτερη περιοχή Ορεστιάδας - Διδυμότειχου.....?
(Πολύ καλό το HW77 ρε παιδιά!)
Σε 4,5. Δέν έχει ανοιχτεί ακόμα το όπλο. Πιστεύω ότι με μία σωστή αναλίπανση θα γίνει πολύ καλύτερο. Προς το παρόν και εάν δέν καταφέρω να εξαντλήσω τις ικανότητες του όπλου, εφόσον πρώτα εξαντλήσω τις δικές μου ικανότητες, δέν έχω σκοπο να το βελτιώσω σε κανένα τομέα. Στο μέλλον βλέπουμε...... Ακόμα είμαι στην φάση της εκμάθησης του όπλου. Για την ώρα και έχω κάνει 4 προπονήσεις 2ωρες (περίπου 1000 βολές) και κατάφερα να κάνω απόλυτα groop απο τα 10 και 20 μέτρα και αρκετά καλα στα 30 μέτρα (περίπου μία ίντσα). Σιγά σιγά θα προχωρήσω σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Προμηθεύτικα jsb exact στα 7,9 και 8,4 grains αλλα μάλλον θα κλείσω στα 8,4 γιατί τα 7,9 όχι ότι δέν τα ρίχνει καλά, αλλα παίρνουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και παρατήρησα οτι με την οφθαλμίδα μηδενισμένη στα 20 μέτρα τα βληματάκια 7,9 πηγαίνουν περίπου 3,5 εκατοστά υψηλότερα απο τα 8,4! Οπότε μειλάμε για πολύ διαφορετική συμπεριφορά απο το ένα στο άλλο. Σκεύτομαι να κάνω και μία παρουσίαση του όπλου στο ανάλογο θέμα αλλα όταν ολοκληρώσω όλες τις αποστάσεις (10 έως και 50 μέτρα) και δοκιμάσω κάποια πράγματα που θέλω, φυσικά μετά απο την αναλίπανση, έχοντας μια καλή εικόνα για το όπλο. Απο ότι είδα δέν υπάρχει παρουσίαση του ΗW77.
Μειλάμε για τα H&N FIELD TARGET TROPHY 4.52 (8,6 grains) ετσι?
Παράθεση από: FMJ στις 23 Ιουνίου, 2010, 23:23:14 μμΚανείς από την ευρύτερη περιοχή Ορεστιάδας - Διδυμότειχου.....?Φέρες Έβρου εδω...