Βάλε ένα κατσαβίδι ανάμεσα στην κάννη και στο σκοπευτικό στο σημείο που κάνει καμπύλη η κάτω μεριά του σκοπευτικού πίσω από την βίδα και μετά με ένα σφυρί κτύπα το σημείο του σκοπευτικού που κάνει γωνία μέχρι να ισιώσει και αφού ξεβιδώσεις την βίδα κτύπα ποιο μπροστά για να κατέβει και άλλο το σκοπευτικό αν χρειάζεται.
Παράθεση από: KONI στις 27 Δεκεμβρίου, 2015, 01:56:20 πμΒάλε ένα κατσαβίδι ανάμεσα στην κάννη και στο σκοπευτικό στο σημείο που κάνει καμπύλη η κάτω μεριά του σκοπευτικού πίσω από την βίδα και μετά με ένα σφυρί κτύπα το σημείο του σκοπευτικού που κάνει γωνία μέχρι να ισιώσει και αφού ξεβιδώσεις την βίδα κτύπα ποιο μπροστά για να κατέβει και άλλο το σκοπευτικό αν χρειάζεται. το έσπασα στο χτύπημα. Υπάρχει κάποιος οπλουργός(?) που μπορεί να το φτιάξει; Η να μπεί καινούριο σκοπευτικό;
τελικα φηλοι μου πηρα! το WH90 σε 6,35 διαμετρημα δεν ειχε 5,5 ο καταστηματαρχης μου ειπε πως ειναι καλυτερο σε 6,35mm γιατι ειναι πολυ δυνατο
Δεν αφορα εσενα η ερωτηση αλλα τον καταστηματαρχη !!!!!Μηπως τελικα μας πουλανε οτι εχουν περισσευμα
Παράθεση από: Αβαντας στις 30 Δεκεμβρίου, 2015, 19:52:46 μμτελικα φηλοι μου πηρα! το WH90 σε 6,35 διαμετρημα δεν ειχε 5,5 ο καταστηματαρχης μου ειπε πως ειναι καλυτερο σε 6,35mm γιατι ειναι πολυ δυνατοΚαλοριζικο και καλοριχτο το 90αρι !!!!ΥΓΕχω μια απορια ομως ...Εαν σε 6,35 ειναι ΠΟΛΥ δυνατο το 90αρι (με τροχια μπανανας) σε 5,5 τι ειναι .....Αδυνατο Δεν αφορα εσενα η ερωτηση αλλα τον καταστηματαρχη !!!!!Μηπως τελικα μας πουλανε οτι εχουν περισσευμα
το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό.... χεχε