Γεια σε όλους!!!
Με λένε Νίκο και παρότι κυνηγός αποφάσισα να ασχοληθώ και με το αεροβόλο.
Πρόσφατα αγόρασα ένα Benjamin Marauder σε 4,5 χιλ. και μία διόπτρα Hawke Sidewinder 8-32x56 SR 12 και ένα ζευγάρι δαχτυλίδια Sprortsmatch με ρύθμιση κατά ύψος. Θέλησα να αγοράσω δαχτυλίδια που να είναι πλήρως ρυθμιζόμενα αλλά δεν τα φέρνει ο εισαγωγέας.
Μένω Αθήνα αλλά κατάγομαι από Καρδίτσα και θα έχω την ευκαιρία να ασχοληθώ που και που με το αεροβόλο.
Βασικά θέλω να ασχοληθώ με το Field Target αλλά δεν γνωρίζω κανένα σύλλογο εδώ στην Αθήνα για να εγγραφώ (αν υπάρχει ας με ενημερώσει κάποιος).
Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους εγγράφτηκα στο forum.
Να πω επίσης ότι το αεροβόλο το αγόρασα γιατί ήταν λιγάκι ‘απωθημένο’ γιατί δεν μπόρεσα για πολλούς λόγους να πάρω ένα αεροβόλο όταν ήμουν πιο νέος και το έκανα τώρα.
Το μόνο που με θλίβει πραγματικά με το ‘θέμα αεροβόλο’ εδώ στην Ελλάδα ((μπανανία) μεγάλωσα στη Σουηδία, βλέπετε) είναι η Ελληνική νομοθεσία και όλα τα περίεργά της!!!!!!!!!!
Αλλά έχω μία αίσθηση ότι κάτι πάει να γίνει τώρα τελευταία με την εξάπλωση του Field Target.
Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι με την τοποθέτηση της διόπτρας, το μάγουλο του κοντακίου είναι πολύ χαμηλό και το μάτι δεν βρίσκει την διόπτρα με ευκολία και ούτε μπορώ να ‘κλειδώσω’ το όπλο όπως πρέπει!!
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει για κάποιον οπλουργό η κοντακά εδώ στην Αθήνα για να μπορέσω να κάνω το κοντάκι ρυθμιζόμενο κατ’ύψος. (κάποιον που να αναλαμβάνει κοντάκια αεροβόλων, γιατί πήγα σε ένα οπλουργό στον οποίο είμαι πελάτης εδώ και 20 χρόνια αλλά άρχισε να μου λέει κάτι αρλούμπες, ότι δεν ασχολείται με αεροβόλα, ότι όλοι εμείς είμαστε κομπλεξικοί και παράνομοι και άλλα τέτοια!!!).
Το όνομά του θα το δώσω ευχαρίστως σε όποιον το ζητήσει. Εγώ πάντως τον αγνόησα και δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί!!!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν πολλές κακές ‘συνήθειες και πιστεύω’ εδώ στην Ελλάδα για να δούμε μία άσπρη μέρα. Κυρίως από τις Αρχές!!!!!!
Πολλά έγραψα για εισαγωγή, θα τα πούμε ξανά στη συνέχειά.
Και για να μη ξεχάσω: πολλές ευχές σε όλους όσους πάσχισαν για να γίνει αυτό το forum και για όσους πασχίζουν για να προωθηθεί το Field Target στην Ελλάδα.
Χαιρετώ τους πάντες
Νίκος