Καλησπέρα σε όλο το forum.Λέγομαι Στεργίου Πάρης κ είμαι απο Κορυδαλλό.Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα κάποιο χώρο ο οποίος απαρτίζεται απο άτομα με τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο των αεροβόλων.Στην κατοχή μου έχω ένα crosman c21 το οποίο το αγόρασα απο κρήτη το καλοκαίρι,σχεδόν απο σπόντα καθώς έχω κάποια συλλογή απο μαχαίρια κ πηγαίνοντας για το επόμενο μαχαίρι έπεσε το μάτι μου στα αεροβόλα.Απο τότε έχω ψιλοκολλήσει άγρια.Σήμερα παράγγειλα το ANICS A-3000 LB.Μάλλον δευτέρα-τρίτη θα το έχω κ θα ποστάρω εντυπώσεις.Καλώς σας βρήκα.......
Καλώς σας βρήκα guys.Ηδη διαβάζω τα θέματα του forum κ πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί καθώς οι παρουσιάσεις είναι 100% πολύ αναλυτικές.Σταμάτη όντως πρέπει να είναι πολύ δυνατό οπλάκι όμως σε κάτι postarismata που έπεσα μερικοί λέγανε οτι τους κολλήσανε απ την πρώτη μέρα.Είδωμεν........
Υπάρχουν λύσεις ... μία τη διοσίευσα στα Τεχνικά Θέματα. Απλά εν ολίγοις θα προσέχεις τις βολίδες να τις βάζεις σωστά ( να μη προεξέχουν ούτε από πίσω, ούτε από μπροστά ). Πάρε το όπλο σου και εδώ είμαστε Και πάλι καλώς όρισες
καλως ηρθες και απο μενα ειμαι γειτονας καλη παραμονη κοιτα στα μυνηματα σου
Πρέπει να έχετε δίκιο παιδιά, δεν μπορεί το αεροβόλο να σπάει μπουκάλια μπύρας στα 200μ, πρέπει να είναι φτιαχτά βίντεο, αλλά μια ερώτησηαφού το έχουν εδώ φίλοι, γιατί δεν το δοκιμάζουν στα 200μ, να μας λύσουν την απορία, θα μου πείτε τώρα, θα κάθεται ο καθένας να παιδεύεται για την απορία την δική σου? όχι βέβαια, αλλά ο ίδιος δεν την έχει την περιέργεια?