Μικρο παιδι με θυμαμαι να βαζω δυναμιτακια στους σωληνες της πεσμενης μαντρας και να τους ταπονω με λεμονια ...και μπουυυυμ το λεμονι ...αλλες φορες (αφου κοιμοντουσαν ολοι) επερνα το ψαροντουφεκο του μπαρμπα Κωστη

δεν ξερω τι με ξετρελενε περισσοτερο..η λαβη? το λαστιχο? η μιπως ο τροπος που τιναζονταν η βεργα απο το οπλο στην πορτα του κοτετσιου?.Μεγαλωνοντας ανακαλιψα την σφεντονα,,,(ενα ακομα οπλο ισως το πιο αποτελεσματικο και ισως το πιο σκανδαλιαρικο απο ολα τα αυτοσχεδια που ειχα δοκιμασει ως τοτε),,ετσι περναγαν τα χρονια μεχρι που μπηκα στα 18.
Θυμαμαι ο παππους μουχε πει οτι οταν επιτελους γινομουν αντρας θα ειχα ενα πολυ ιδιαιτερο δωρο το δικο μου αεροβολο!!!!! Ενα οπλο το οποιο δεν θα το ζηταω απο κανεναν...ουτε θα πρεπει να δειξω καλη διαγωγη για να το απολαυσω ..ενα οπλο που θα το προσεχω στην ντουλαπα μου και το κλειδι θα το εχω εγω..θυμαμαι ηταν ενα τις gamo με πιστολατη λάβη,,και πλαστικο κοντακι,,,(το καμαρωνα το ατιμο οσο τιποτα αλλο).Θυμαμαι το σφυριγμα τις βολιδας οπος εξοστρακιζονταν στο εδαφος οπος επεισεις θυμαμαι ποσο πολυ ποναει οταν η βολιδα γυρισει πισω απο λαθος χειρισμο του οπλου (επρεπε να παθω για να μαθω),Αργοτερα πηγα φανταρος.και τοτε εμαθα τι θα πει σεβασμος και πως ειναι μεγαλη ευθηνη να κρατας ντουφεκι. δεν εχει σημασια αν ειναι αεροβολο η πυροβολο...και πανω απο ολα? ΔΕΝ εχει σημασια αν ειναι αδιο η γεματο!
Πριν 2 χρονια εκανα δικο μου ενα ακομα τις gamo το hunder 1250, που αν και το εχω λυσει πανω απο 10φορες δεν εχω καταφερει ακομα να κανω μια ουσιαστικη αλλαγη στην συμπεριφορα του οπλου μου ,,ενας απο τους λογους που εκανα εγγραφη ειναι μηπως και καταφερω να φερω το οπλο στα μετρα τα δικα μου.
να ειστε ολοι καλα!