Αποστολέας Θέμα: Νέα μέλη - Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 2044060 φορές)

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
Απ: Νέα μέλη - Συστηθείτε
« Απάντηση #585 στις: 01 Νοεμβρίου, 2010, 11:46:30 πμ »
Καλώς όρισες κι από μένα στο φόρουμ και καλό διάβασμα και διαμονή :)

Καλόριστο να είναι το οπλάκι σου σου εύχομαι και να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται. Απο ποιά περιοχή της Ελλάδας μας έρχεσαι;

Θα σας φανεί χαζό, αλλά σε τι χρησιμεύει ο φακός; Γιατί τον τοποθετούμε;  ??? ???
Οραίο το εργαλίο σου!  ;)

Στην σκοποβολη δεν εχει καμμια χρησιμοτητα απλα συμπληρωνει την tactical μορφη του οπλου.

Α ξέχασα να προσθέσω κι εγώ κάτι στα λεγόμενα του Μάστορα, ότι ο φακός επίσης προσθέτει βάρος ( αμελητέο μέν αλλά αν σκεφτεί κανείς το ότι όλο το όπλο κάνει μοχλό και τα μερικά γραμάρια στην άκρη της κάννης του μεταφράζονται σε μεγαλύτερες δυνάμεις που απαιτούνται στην σταθερή του επώμηση τότε κατ εμέ επιρρεάζει το αποτέλεσμα της ακρίβειας στη σκόπευση ).

Αυτά από μένα, καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδαδα να έχουμε.
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Αποσυνδεδεμένος pistolakias21

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #586 στις: 01 Νοεμβρίου, 2010, 15:24:36 μμ »
ευχαριστω :)

Αποσυνδεδεμένος Bilakos

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #587 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 20:52:38 μμ »
Kalispera se olous kai mpravo gia to site, argisa na to parw xampari alla twra pou to vrika Arxiki se lida 8a to valw.
Legomai Vasilis eimai apo xania kai eimai katoxos enos Diana 48b T-05 4,5mm.
Polla kai diafora ayta pou 8elw na rwtiso alla prota 8a psakso to forum giati eimai sigouros oti polles erwtiseis 8a tis vrw opos kai tis luseis.

Αποσυνδεδεμένος diana350magnum

• Μέλος
  • *
  • Cricket kalibrgun 5.5 (κουασιμόδος).
« Απάντηση #588 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 21:07:46 μμ »
Καλώς όρισες Bilakos στην παρέα.
 'Οπως είπες και μόνος σου, θα βρείς πολλές απαντήσεις και πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών μέσα στο forum. Θέλει υπομονή και πολύ διάβασμα και θα βρείς ότι θελήσεις.
Κλασική αξία το 48άρι σου, για το οποίο μπορείς επίσης να βρείς πολλά πραγματάκια, αν αργότερα θελήσεις να το περιποιηθείς. Πράγματα που θα το κάνουν να "απογειωθεί".
 Επίσης μια φιλική πρόταση, αν θέλεις γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα.

Φιλικά Γιώργος.
Ουδείς χειρότερος εχθρός του ευεργετηθέντος...

Προσοχή στα μοναχικά κοπρόσκυλα...!

Αποσυνδεδεμένος GEORGEGR

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #589 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 21:13:34 μμ »
Καλώς ήρθες Βασίλη ,χαιρετισμούς στην λεβεντογέννα ,καλή παραμονή και ανάγνωση.
H αεροβολίτιδα είναι νόσος και μάλιστα ανίατος, χρονία και συνεχώς επιδεινούμενη.
Ο μη spamαριστής πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Αποσυνδεδεμένος tsibos

• Μέλος
  • *
  • "Αρχή ήμισυ παντός"...Πλάτωνας
« Απάντηση #590 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 21:17:01 μμ »
Γεια σου και από μένα,καλώς ήρθες στο forum και καλή περιήγηση.Όπως σωστά και εσύ ο ίδιος προείπες,υπάρχει πολύ υλικό για διάβασμα και να είσαι σίγουρος πως για ό,τι ψάχνεις, θα βρεις και κάτι σχετικό.Αν πάλι όχι,μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και θα λάβεις υπεύθυνες απαντήσεις από τα μέλη του forum.
Slavia 631 lux 4,5 χιλ.

Αποσυνδεδεμένος Bilakos

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #591 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 21:26:59 μμ »
Καλος σας βρηκα παιδια, συγνωμη για τους Αγγλικους χαρακτηρες αλλα απο ορθογραφια δεν τα παω και τοσο καλα ¨)
Ναι καλο το 48ρι αλλα χωρις να εχω δοκιμασει αλλα μου φαινετε οτι ( κλοτσαει και κανει θορυβω ), και οπος ανεφερεσ να το ( απογειωσο ) ψαχνω οσο μπορω.

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

• Moderator
  • Πας μη Ελλην βαρβαρος
« Απάντηση #592 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 21:33:19 μμ »
Καλως ηρθες και απο εμενα φιλε μου. Το 48αρι δεν εχει προβλημα απο δυναμη απλα πρεπει να ριχνει σωστοτερα. Χρειαζεσαι μια καλη λιπανση και ισως μια καλη τσιμουχα και ενα ελατηριο, τοτε θα σου δειξει πραγματικα τι μπορει να κανει. Διαβαζοντας τα τεχνικα μας θεματα και τα αεροβολα ελατηριου θα καταλαβεις τι μπορεις να κανεις.

ΑΟΦΑ

AA S400 MPR FT <<Ενδοξη Ελληνική Σημαία>>
HAMMERLI AR20 FT
FWB 603 pcp
AA S400 5,5
Diana 60 <<by blackxx>>
HW 77 4.5
Umarex 850pcp 4.5

Αποσυνδεδεμένος songoku

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #593 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 23:13:47 μμ »
Ονομαζομαι γιαννης ειμαι 18 στα 19 η πρωτη επαφη με αεροβολο ηταν οταν ειμουν 8-9 χρονων οταν στο χωριο μ υπηρχε σκοπευτηριο και εκανα σκοποβολη εκει με κατι σπαστα με οφθαλμίδα, μετα απο λιγουσ μηνες ο πατερας μ πηρε ενα baikal ξυλινο ελατηριου σπαστο...το χρησιμοποιουσα χρονια και ακομα (στο χωριο μονο πλεον) και "σκοπευα" κουτακια κοκα κολας και μπυρες. . .Μετα συνεχισα με 36αρια και χραπα χρουπα... Προσφατα ξαναεποιασα για πλακα το αεροβολο στα χερια μου και με εχει ποιασει μια μανια να συνεχισω, το αεροβολο ειναι ψωφιο αφου δν εχει γινει ποτε σερβις και θελει λογικα αλλαγη ελατηριου...Τελοσπαντων σε λιγο καιρο που θα μπορεσω θα παρω ενα πιστολι (περιστροφο) CO2 για να κανω σκοποβολι εδω με στοχους γιατι το εχω παρει πιο ζεστα πλεον..και στο μελλον αφου μαζεψω σιγα σιγα τα λευτα για την αποκτηση ενως FX MONSOON  καθως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο...Αυτα τα λιγα ...Σας κουρασα το ξερω....(Το site απαιχτο παιδια!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Νοεμβρίου, 2010, 23:16:17 μμ από MASTORAS »

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

• Moderator
  • Πας μη Ελλην βαρβαρος
« Απάντηση #594 στις: 07 Νοεμβρίου, 2010, 23:19:28 μμ »
Καλως ηρθες Γιαννη στο φορουμ και καλη διαμονη. Για ολα σχεδον τα αεροβολα υπαρχουν συζητησεις και θα σε βοηθησουν να βρεις τελικα αυτο που σου κανει, αρκει να μην βιαστεις στην αγορα σου.
Να θυμασαι οτι τα αεροβολα στην Ελλαδα επιτρεπονται μονο για σκοποβολη σε αψυχους στοχους και για απολυτως καμμια αλλη χρηση.

ΑΟΦΑ

AA S400 MPR FT <<Ενδοξη Ελληνική Σημαία>>
HAMMERLI AR20 FT
FWB 603 pcp
AA S400 5,5
Diana 60 <<by blackxx>>
HW 77 4.5
Umarex 850pcp 4.5

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
« Απάντηση #595 στις: 08 Νοεμβρίου, 2010, 11:14:26 πμ »
Καλώς όρισες κι από μένα και καλή παραμονή.

Για την ορθογραφία μην σκωτίζεσαι κι εγώ ανορθόγραφος είμαι. Σταδιακά όχο γράφεις τόσο θα διορθώνεσαι. Εξ άλλου το να γράφουμε με Ελληνικά πρώτον τιμάει τη γλώσσα μας, μετά κάνει πιο ευανάγνωστο το περιεχόμενο αυτού του τόπου και τέλος βοηθάει και στην αναζήτηση αργότερα από άλλους που θέλουν να βρούν κάποια πράγματα και χρησημοποιούν τη μηχανή αναζητησης :)

Φιλικά πάντα
  Σταμάτης

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
« Απάντηση #596 στις: 08 Νοεμβρίου, 2010, 11:22:09 πμ »
Καλώς όρισες κι απο μένα στην παρέα μας Γιάννη :)

Για το baikal ίσως με μια σωστή λίπανση και αλλαγή στις τσιμούχες ( κάννης και εμβόλου ) να σου λυθεί το θέμα ... "ψώφιο" καλόριχτο να είναι το πιστόλι που θα πάρεις και γενικότερα θα σε συμβούλευα να διαβάσεις το φόρουμ πριν καταλήξεις σε αγορά όπλου για να μην μετανοιώνεις μετά για την αγορά σου. Δεν θέλω να παινέψω κανέναν έμπορο απλά να πώ ότι υπάρχει πολύ υλικό στο forum για να διαβάσεις ( υπέρ ενός όπλου και κατά, προβλήματα που τυχών παρουσίασε κτλ κτλ ) και να σχηματίσεις καλύτερα μιαν άποψη :)

Καλως ηρθες Γιαννη στο φορουμ και καλη διαμονη. Για ολα σχεδον τα αεροβολα υπαρχουν συζητησεις και θα σε βοηθησουν να βρεις τελικα αυτο που σου κανει, αρκει να μην βιαστεις στην αγορα σου.
Να θυμασαι οτι τα αεροβολα στην Ελλαδα επιτρεπονται μονο για σκοποβολη σε αψυχους στοχους και για απολυτως καμμια αλλη χρηση.

E .... Γιώργο μην παίρνεις όρκο  ;D νόμιμο είναι να είναι σε βιτρίνα στο σπίτι ώς διακοσμιτικό  ;) αρκεί η γυναίκα του σπιτιού να μη βάλει κάνα σεμεδάκι επάνω του  :P

Πάντα φιλικά

Σταμάτης

Αποσυνδεδεμένος othyseas

• Μέλος
  • *
  • ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ
« Απάντηση #597 στις: 08 Νοεμβρίου, 2010, 18:05:05 μμ »
Καλησπερα  Παίδες!

μηπως  εχουμε κανένα  μέρος  μακροστενο...   για   βολες  σε κλειστό  περιβάλλον, προφυλαγμένο απο  αέρα,   για   βολές?

π.χ    ενα εργοστάσιο  παλιό,  ένα  κτηνοτροφείο  μεγάλο (στενόμακρο)  οπου  μπορούμε να στείνουμε  τα  αεροβόλα μας και να κάνουμε τις  καταγραφες μας  σε  μεγάλης απόστασης  βολές...  ( πανω απο  50 μέτρα εννοείται.)

θα  χαρώ  πολύ, 

Οδυσσέας

Αποσυνδεδεμένος zervoularos

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #598 στις: 08 Νοεμβρίου, 2010, 20:09:12 μμ »
   Καλησπέρα και απο εμένα καλώς ήλθες

Αποσυνδεδεμένος Christopher

• Μέλος
  • *