Ενταξει εισαι για την μεταφορα αλλα οπως ειπες ειναι και αναλογα με το οργανο τι προβλημα θα δημιουργηθει, παντως εισαι οσο πιο νομιμος γινεται. Μην ξεχνας οταν σε σταματησουν να τους πεις οτι μεταφερεις αεροβολο στο μπαγκαζ εστω και αν δεν σε ρωτανε.
Φροντιζουμε βεβαια να μην περιλαβουμε τις σελιδες του νομου που μιλανε για τα παρανομα εξαρτηματα και αυτες που λενε που επιτρεπεται η χρηση του αεροβολου.
Όλα τα έχω σε τσάντα (backpack), κλειδωμένο με λουκέτο, το οποίο από βδομάδα θα αλλάξει σε λουκέτο με τετραψήφιο κωδικό, ειδικό για ανάλογες καταστάσεις, όπως και κλειδαριά σκανδάλης (trigger lock) και θήκη (για όταν κάνω σκοποβολή) με passive retention (Fobus Holster) και εν καιρώ θα αλλάξει και η θήκη του όπλου (το κουτί που είναι μέσα φυλαγμένο) με κάποια που κλειδώνει.Μέσα λοιπόν σε αυτό το backpack υπάρχει στην θήκη του το όπλο (με βγαλμένη την γεμιστήρα χωρίς αμπούλα ή/και pellets) και σε άλλη σακούλα τα σφαιρίδια και οι αμπούλες, αλλά όλα στο ίδιο backpack. Φαντάζομαι και εύχομαι ότι σε έναν επικείμενο έλεγχο, βλέποντας κάποιος τα μέτρα ασφαλείας που έχω λάβει θα καταλάβει ότι δεν παίζω αλλά παίρνω ότι μέτρο ασφαλείας είναι δυνατό για την αποφυγή της χρήσης του από τρίτους. Από κει και πέρα φαντάζομαι ότι έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του οργάνου για το τι μέλει γενέσθαι...Το break free CLP είναι αυτό φαντάζομαι?Περνάω όλο το όπλο με αυτό όπως και με το Βrunox® Waffenpflege ή μόνο τα σημεία που έχουν σκουριά? Φαντάζομαι ότι όπως και με τα πυροβόλα, το σκουπίζω καλά και το αφήνω? Φίλτατε Luger42 αυτά είναι τα "τυχερά", μεταφορικά και κυριολεκτικά...
Παράθεση από: raftoput στις 14 Νοεμβρίου, 2010, 21:40:11 μμΌλα τα έχω σε τσάντα (backpack), κλειδωμένο με λουκέτο, το οποίο από βδομάδα θα αλλάξει σε λουκέτο με τετραψήφιο κωδικό, ειδικό για ανάλογες καταστάσεις, όπως και κλειδαριά σκανδάλης (trigger lock) και θήκη (για όταν κάνω σκοποβολή) με passive retention (Fobus Holster) και εν καιρώ θα αλλάξει και η θήκη του όπλου (το κουτί που είναι μέσα φυλαγμένο) με κάποια που κλειδώνει.Μέσα λοιπόν σε αυτό το backpack υπάρχει στην θήκη του το όπλο (με βγαλμένη την γεμιστήρα χωρίς αμπούλα ή/και pellets) και σε άλλη σακούλα τα σφαιρίδια και οι αμπούλες, αλλά όλα στο ίδιο backpack. Φαντάζομαι και εύχομαι ότι σε έναν επικείμενο έλεγχο, βλέποντας κάποιος τα μέτρα ασφαλείας που έχω λάβει θα καταλάβει ότι δεν παίζω αλλά παίρνω ότι μέτρο ασφαλείας είναι δυνατό για την αποφυγή της χρήσης του από τρίτους. Από κει και πέρα φαντάζομαι ότι έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του οργάνου για το τι μέλει γενέσθαι...Το break free CLP είναι αυτό φαντάζομαι?Περνάω όλο το όπλο με αυτό όπως και με το Βrunox® Waffenpflege ή μόνο τα σημεία που έχουν σκουριά? Φαντάζομαι ότι όπως και με τα πυροβόλα, το σκουπίζω καλά και το αφήνω? Φίλτατε Luger42 αυτά είναι τα "τυχερά", μεταφορικά και κυριολεκτικά...αυτο ειναι το περνας και το αφηνεις μεχρι να φυγει η σκουριαμπορεις να βοηθησεις με λιγο ψιλο συρμα κουζινας οχι scotch briteγια τα " τυχερα " δεν το καταλαβα αλλα πιστευω να καταλαβες οτι κατεχεις κατι που πλεονδεν ειναι και τοσο νομιμο
Οσον αφορα τη μεταφορα, ναι.Ο Thorin ειναι απο το "The Hobbit". Thorin Oakenshield, αρχηγος των dwarves.