Αποστολέας Θέμα: Νέα μέλη - Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 2045775 φορές)

Αποσυνδεδεμένος stelios320si

• Μέλος
  • *
Απ: Νέα μέλη - Συστηθείτε
« Απάντηση #765 στις: 20 Δεκεμβρίου, 2010, 22:54:34 μμ »
ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΦΙΛΕ KOGIOT?

Αποσυνδεδεμένος kogiot

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #766 στις: 20 Δεκεμβρίου, 2010, 23:57:19 μμ »
Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο   >:( είχε μαζί και προίκα  ;D  μια μπουκάλια 10  L τον 300 bar  8) σιγαστήρα  ::) ??? και μια διόπτρα FX  8) και πήρα όλο το πακέτο.

Αποσυνδεδεμένος kounax

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #767 στις: 21 Δεκεμβρίου, 2010, 00:39:31 πμ »
Καλησπέρα και από έμενα ένα  μπράβο σε όλους σας και ένα ευχαριστώ.
Είχα πολλά κενά στο θέμα του αεροβόλου τα οποία συμπληρώθηκαν διαβάζοντας το φόρουν .
 Αυτήν την περίοδο στον πάγκο είναι ανοιγμένο το hw 100 έχω προβλήματα ευθυβολίας στο όπλο τα οποία παρουσιαστήκαν ξαφνικά μετά από 8000 βολές δεν γκουπαρει με τίποτα   το όπλο έριχνε μόνο trofy σε 5,53mm και 5,55mm οπουδήποτε άλλο το σκορπούσε θέλω να ρωτήσω αν κανένας από εσάς είχε παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε από πού προερχόταν ?
Το όπλο ρίχνει σταθερότατα στα 845-855 πόδια τις trofy 5,53 και 840-850 τις 5,55 
Η κάνη είναι στερεωμένη καλά(θέλω να πιστεύω) και το σκοπευτικό έχει paralax
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

• Moderator
  • Πας μη Ελλην βαρβαρος
« Απάντηση #768 στις: 21 Δεκεμβρίου, 2010, 15:19:49 μμ »
Η συζητηση περι ευθυβολιας μπορει να συνεχιστει εδω:
http://aerovolo.gr/forum/index.php/topic,24.420.html

Καθως το συγκεκριμενο θεμα ειναι για το καλωσορισμα.

ΑΟΦΑ

AA S400 MPR FT <<Ενδοξη Ελληνική Σημαία>>
HAMMERLI AR20 FT
FWB 603 pcp
AA S400 5,5
Diana 60 <<by blackxx>>
HW 77 4.5
Umarex 850pcp 4.5

Αποσυνδεδεμένος lonelywolf

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #769 στις: 21 Δεκεμβρίου, 2010, 22:43:57 μμ »
καλησπερα σε ολους! ειμαι καινουργιος στο φορουμ και το βρηκα τυχαια ψαχνοντας στο ιντερνετ για το πρωτο μου αεροβολο.ετσι λοιπον χωρις να ξερω τιποτα για τα αεροβολα και εχοντας απο μικρος σαν παιδι την λατρεια για τα "οπλα" αρχισα να διαβαζω τα ποστ εδω στο φορουμ.Αρχικα μπορω να πω οτι μπερδευτικα γιατι διαβασα τοσα πολλα αλλα πιστευω πως σιγα σιγα θα προσαρμοστω!(τουλαχιστον ξερω περιπου τι μου γινεται οσο αφορα τισ βασικες διαφορες στα αεροβολα)
ετσι λοιπον τωρα τα χριστουγεννα αποφασισα να αγορασω αεροβολο αλλα δεν ξερω ποιο! χαχαχαχα
το μονο που ξερω ειναι οτι δια8ετο 100-120 ευρο για τα πρωτα μου βηματα σε αεροβολο ελατηριου

ψαχνοντας λοιπον σε ελληνικα site με αεροβολα βρηκα μερικα τα οποια δεν ξερω τη ποιοτητα ειναι ή κατα ποσο "καλα" ειναι καθως δεν βρηκα καποια ανασκοπηση στο φορουμ παραμονο τα γραφωμενα του κατασκευαστη.
λοιπον : Gamo Delta(Fox,Max)
            Norica Titan
            BAM 19 (ειδα ομως οτι ειναι κινεζικης κατασκευης.. ελπιζω να μην κινδυνευει η σωματικη μου ακαιρεοτητα)
            Cometa 50/100
τα αεροβολα αυτα τα βρηκα κυριως με βαση την τιμη τους και τα χαρακτηριστικα τους.
προτεινετε να παρω καποιο απο αυτα(αν ναι παρακαλω να αιτιολογισετε) ή καποιο αλλο(στις τιμες που ορισα)
ειναι το πρωτο μου αεροβολο και θα το ηθελα σχετικα ευθυβολο,δυνατο και χωρις κραδασμους(σχετικα ολα παντα γιατι με τα λευτα που διαθετω δεν περνω κατι τελειο)
ο σκοπος που το θελω ειναι κυριως για σκοποβολη και διασκεδαση.επισης θα ηθελα να ρωτησω αν κανενα απο αυτα τα αεροβολα ειναι και για μακρινες σχετικα αποστασεις(μεχρι 30 μετρα π.χ) γιατι εχω ενα τεραστιο χωραφι στο χωριο μου που θα ηταν καλη ιδεα για σκοπουολη τα καλοκαιρια.
Αυτα!  συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειμαι νεος και θα μαθω :)
με εκτιμηση,lonelywolf

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

• Μελος
  • *
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
« Απάντηση #770 στις: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 14:40:01 μμ »
Η συζητηση περι ευθυβολιας μπορει να συνεχιστει εδω:
http://aerovolo.gr/forum/index.php/topic,24.420.html

Καθως το συγκεκριμενο θεμα ειναι για το καλωσορισμα.

...τώρα το θυμήθηκες να το μεταφέρεις το θέμα, ξεμωραμένε και με κάνεις και ψάχνω.... >:(
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

• Moderator
  • Πας μη Ελλην βαρβαρος
« Απάντηση #771 στις: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 15:07:09 μμ »
Χμμμ! Ναι! Στο συγκεκριμενο ειμαι αδικαιολογητος γιατι εστιασα την προσοχη μου στο προβλημα του φιλου μας και δεν ειχα προσεξει καν την επικεφαλιδα.
Την συμπαθεια σας! :'(

ΑΟΦΑ

AA S400 MPR FT <<Ενδοξη Ελληνική Σημαία>>
HAMMERLI AR20 FT
FWB 603 pcp
AA S400 5,5
Diana 60 <<by blackxx>>
HW 77 4.5
Umarex 850pcp 4.5

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #772 στις: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 19:30:55 μμ »
κανεις δεν εχει αποψη ρε παιδια?  :'(

αν και ασχετος μου αρεσει ποιο πολυ απ'ολα το norica titan.να προχωρησω στην αγορα του?

Αποσυνδεδεμένος manolkok

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #773 στις: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 20:01:20 μμ »
Καλησπερα φιλε , οταν λες οτι θες ενα αεροβολο δυνατο τι ενοεις ? Ας πουμε να σπας μπουκαλια της μπυρας στα 50μ. ειναι ο.κ. απο θεμα δυναμης ? Γνωμη μου παντος ειναι μην βιαστεις να παρεις καποιο απο τα αεροβολα που αναφερεις , κανε υπομονη μεχρι να μαζεψεις κανενα 50αρι-60αρι ευρω παραπανω και θα παρεις κατι πολυ ποιο αξιολογο το οποιο στην πορεια θα σου βγει πολυ ποιο φθηνο . Οσο θα κανεις υπομονη διαβασε οσο μπορεις περισσοτερο το φορουμ και σιγουρα θα κανεις την ποιο σωστη επιλογη .

Αποσυνδεδεμένος iraklis2010

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #774 στις: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 20:25:04 μμ »
Φιλε lonelywolf καλως ηρθες.Μιας και εισαι καινουργιος ακομα μην βιαζεσαι για αγορες.Εχεις τοσα πολα να διαβασεις και να μαθεις.
Στα οπλα που αναφερεις θα εβαζα και τα Slavia 630, 631 και Hatsan 99 και οσα Hatsan φορανε σκανδαλη Quattro.
Ευθυβολο,δυνατο,χωρις κραδασμους και στα 100-120 ευρω δεν δενει αυτη η συνταγη, δεν κολανε μεταξυ τους τα υλικα.
Οι συνδιασμοι που μπορεις να κανεις ειναι.
Ευθυβολο-χωρις κραδασμους-100-120+ κατι ψιλα ακομα
Ευθυβολο-δυνατο-χωρις κραδασμους(σε pcp).
Ισως να υπαρχουν και αλλοι συνδιασμοι, και οπως ειπαμε πριν οποιαδηποτε κινηση διαβαζουμε και ρωταμε.
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 20:43:28 μμ από accuracy lover »
ΑΕΤΣ ΕΠΛΑΣΤΑ ΑΣΟΝ ΘΕΟ
ΑΕΤΣ ΣΗ ΓΗΝ ΕΒΡΕΘΑ
ΚΑΜΙΑΝ ΚΙ ΠΟΥΣΜΑΝΕΨΑ
ΠΟΝΤΙΟΣ ΝΤΕ ΓΕΝΝΕΘΑ

HW  90  5,5 LAZAGLIDE BY DRAGON WALNUT BY HERCULES
DIANA 48 4,5 HANDMADE STOK IROCO BY HERCULES
SLAVIA 630 4,5  WALNUT BY HERCULES.....LAZAGLIDE AND VENOM  BY DRAGON

Αποσυνδεδεμένος accuracy lover

• Moderator
« Απάντηση #775 στις: 22 Δεκεμβρίου, 2010, 21:09:58 μμ »
         "Here we go again" που λένε οι Αγγλοσάξωνες - νά 'μαστε πάλι δηλαδή...
      Φίλε lonelywolf απόψεις υπάρχουν πολλές και με επιχειρήματα που τις στηρίζουν και βρίσκονται άλλοτε διάσπαρτες - άλλοτε συγκεντρωμένες σε διάφορα σημεία/θέματα του forum. Αυτά που ζητάς στο κοστολόγιο που αναφέρεις δεν υπάρχουν - εκτός άν μιλάμε για κλεμμένα πράγματα οπότε αλλάζει το θέμα. Ευθύβολο, δυνατό και χωρίς κραδασμούς και για μακρινές σχετικά αποστάσεις και ελατηρίου, και , και, και όλα αυτά με 100-120€ για αγορά από κατάστημα στην Ελλάδα έ δεν γίνεται!  Καταλαβαίνω την "φούρια" και τον ενθουσιασμό σου αλλά δεν γίνονται έτσι τα πράγματα - αυτό βέβαια άν θέλεις να γίνονται όλα σωστά, να μην χάνεις τα λεφτά σου σε λάθος αγορές και να μένεις ευχαριστημένος. Αφιερωσε λίγο παραπάνω χρόνο για προσεκτική ανάγνωση των σχετικών θεμάτων για αγορά του "πρώτου αεροβόλου". Είναι απελπιστικά κουραστικό να γράφονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πράγματα για το ίδιο θέμα - βοήθησε τον εαυτό σου και εμάς για να σε βοηθήσουμε όπου χρειάζεται.
             Φιλικά,
         Κώστας

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #776 στις: 23 Δεκεμβρίου, 2010, 00:06:51 πμ »
καλησπερα και παλι! φιλε accurancy lover σαφος και εψαξα στο φορουμ και διαβασα τα περισοτερα μορφωτικα ποστ.τα αεροβολα που παρουσιαζουν στο ποστ το "πρωτο μου αεροβολο" ειναι αρκετα καλα και ποιοτικα τα οπλα,ομως και ακριβουτσικα.Ενταξει σαφως και δεν ζηταω κατι τελειο και το καταλαβαινω γι'αυτα τα λεφτα που εχω ορισει αλλα απο την αλλη επειδη δεν ειχα ποτε αλλη επαφη με αεροβολο δεν θελω να το μετανιωσω.Φυσικα θελω πρωτα να πειραματιστω με αυτο να "παιξω" με το αεροβολο ωστε αργοτερα να προχωρισω σε μια καλυτερη αγορα ειτε ελατηριου ειτε PCP(το ποιο πιθανο ειναι αυτο)
ολοι ξεκινησατε με καλα και ακριβα σχετικα οπλα?δεν ζηταω καποιο υπεροπλο απλα θελω καποιο στο οποιο να πειραματιστω πανω του.ενταξει δεν με νιαζει στο να ειναι ιδιαιτερα δυνατο δηλαδη 160-190 μ/σ μου φαινονται καλα.κυριος η ευθυβολια θα με ενδιεφερε διοτι το θελω για σκοποβολη(οχι ακριβιας αλλα να μπορω να πετυχω ενα μπουκαλι π.χ)αν οντος δεν υπαρχει καποια σχετικη προταση δεν θα με χαλαγε να ασχοληθω και με πιστολια CO2 για σκοποβολη και διασκεδαση.απλα αποσο διαβασα τα τουφεκια ειναι πολυ καλητερα στο θεμα accuracy και στις μακρινες αποστασεις που θα προτιμουσα να σκοπευω(μεχρι 20-30 μετρα το πολυ)
με εκτιηση,
lonelywolf  ;D ;D ;D

Y.Γ: το slavia 631 ερωτευτικα! αμα αξιζει θα προσπαθησω να διαθεσω καποια παραπανω χρηματα.to hatsan ποσο κοστιζει?παρχει καποιο ελληνικο σιτε για να το δω?

Αποσυνδεδεμένος accuracy lover

• Moderator
« Απάντηση #777 στις: 23 Δεκεμβρίου, 2010, 00:30:56 πμ »
             Φίλε lonelywolf μεταξύ των παρελθόντων ετών (δεκαετιών) και του σήμερα υπάρχει μια σημαντική διαφορά: τότε δεν υπήρχε συγκεντρωμένος όλος αυτός ο πλούτος των γνώσεων που με την βοήθεια του διαδικτύου και της ευρείας διάδοσής του βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου. Αυτό βέβαια ισχύει για πολλά πράγματα και όχι μόνο για τα αεροβόλα. Οι "παλιοί" και κάπως μεγαλύτεροι σε ηλικία έμαθαν πολλά πράγματα από μόνοι τους - αυτοδίδακτοι όνομα και πράμα - ειδικά άν έμεναν στην επαρχία ή δεν είχαν πρόσβαση σε γραπτή εξειδικευμένη πληροφόρηση. Εμπειρικά και μέσα από τα πειράματα έβγαιναν τα συμπεράσματα, άλλοτε κατανοητά και άλλοτε ακατανόητα αλλά πάντα αποδεκτά. Η αγορά δεν είχε την πληθώρα των όπλων και αξεσουάρ που έχει σήμερα και πολλές φορές η επιλογή γινόταν με βάση καθαρά αισθητικά κριτήρια, την οικονομική ευχέρεια του αγοραστή και τα λεγόμενα φίλων-γνωστών και λίγη από την "προπαγάνδα" του εμπόρου για να προωθήσει αυτό που ήθελε. Αυτά μπορεί λόγω συνθηκών να γίνονταν κάποτε αλλά σήμερα είναι τουλάχιστον ανεδαφικά. Άν κάποιος θέλει να μάθει και "την ψάχνει" αργά ή γρήγορα θα βρεί ότι ζητάει. Οι δοξασίες και οι φήμες δοκιμάστηκαν, οι πραγματικές αξίες διαφάνηκαν και κάθε κατεργάρης πάει σιγά-σιγά στον πάγκο του. Με βάση αυτό το σκεπτικό και την συσσωρευμένη (μικρή ή μεγάλη) εμπειρία οι συμβουλές που δίνονται έχουν σαν σκοπό να προφυλάξουν και να ενημερώσουν άτομα που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τη σκοποβολή και τα αεροβόλα αλλά ταυτόχρονα και άγνοια για βασικά πράγματα που τα αφορούν.
           Φιλικά,
       Κώστας

Αποσυνδεδεμένος tsibos

• Μέλος
  • *
  • "Αρχή ήμισυ παντός"...Πλάτωνας
« Απάντηση #778 στις: 23 Δεκεμβρίου, 2010, 09:35:47 πμ »
Kαλημέρα σ΄όλους στο forum.....
Φίλε lonelywolf,καλώς ήρθες στο χώρο του αεροβολισμού, γενικότερα.Ειδικότερα,το μόνο που έχω να προσθέσω στους έμπειρους προλαλήσαντες, αφορά  το slavia 631.Αυτό αγόρασα και εγώ, αφού πρώτα διάβασα εξαντλητικά στο forum, ότι αφορά την επιλογή του πρώτου αεροβόλου.Κατόπιν έκανα  τις κατάλληλες  ερωτήσεις, για τις οποιές έλαβα τις δέουσες απαντήσεις και  μέσα από γόνιμο διάλογο με μέλη του forum, κατέληξα στην παραπάνω αγορά, την οποία σου συνιστώ ανεπιφύλακτα (όπως και πολλά μέλη πιό έμπειρα από εμένα).Και αυτό γιατί έχει σχετικά χαμηλό κόστος (155 ευρώ περίπου) καλή ποιότητα,αξιοπιστία και ακρίβεια σε βολές για τα μέτρα που σε ενδιαφέρουν.Για να μην παρεξηγηθώ, δεν σου υποδεικνύω να αγοράσεις αυτό το αεροβόλο έτσι;Διάβασε ξανά και ξανά, πάρε γνώμες και μετά κατέληξε σε αγορά.Απλώς, επειδή το ανέφερες από μόνος σου (το ερωτεύτηκες!!! ;D) και επειδή τυχαίνει να το έχω, καταθέτω την ταπεινή μου γνώμη.Πάντως όποια επιλογή και να κάνεις να βασίζεται σε ό,τι πραγματικά αρέσει σε εσένα.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο,
φιλικά,Δημήτρης...

Slavia 631 lux 4,5 χιλ.

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #779 στις: 23 Δεκεμβρίου, 2010, 13:48:29 μμ »
ευχαριστω πολυ φιλε tsibos  ;D ;D τωρα ειμαι σε μεγαλο διλημα και επειδη εχω φαει τρελη ποροση με αυτα που εχω δει και διαβασει για τα αεροβολα,ειχα παντα και μια αγαπη για τα οπλα(οπως τα περισσοτερα αγορια) και δεν μπορω να περιμενω αλλο επειδη παει μακρια μεχρι να μαζεψω κιαλλα λευτα(δεν βγαζω εισοδημα,ειμαι ανηλικος  :D :D) Απο την αλλη δεν θελω να μου παρουν το αεροβολο οι γονεις μου,θελω να ειναι καθαρα δικο μου απο τις οικονομιες μου.