καλησπερα σε ολους! ειμαι καινουργιος στο φορουμ και το βρηκα τυχαια ψαχνοντας στο ιντερνετ για το πρωτο μου αεροβολο.ετσι λοιπον χωρις να ξερω τιποτα για τα αεροβολα και εχοντας απο μικρος σαν παιδι την λατρεια για τα "οπλα" αρχισα να διαβαζω τα ποστ εδω στο φορουμ.Αρχικα μπορω να πω οτι μπερδευτικα γιατι διαβασα τοσα πολλα αλλα πιστευω πως σιγα σιγα θα προσαρμοστω!(τουλαχιστον ξερω περιπου τι μου γινεται οσο αφορα τισ βασικες διαφορες στα αεροβολα)
ετσι λοιπον τωρα τα χριστουγεννα αποφασισα να αγορασω αεροβολο αλλα δεν ξερω ποιο! χαχαχαχα
το μονο που ξερω ειναι οτι δια8ετο 100-120 ευρο για τα πρωτα μου βηματα σε
αεροβολο ελατηριουψαχνοντας λοιπον σε ελληνικα site με αεροβολα βρηκα μερικα τα οποια δεν ξερω τη ποιοτητα ειναι ή κατα ποσο "καλα" ειναι καθως δεν βρηκα καποια ανασκοπηση στο φορουμ παραμονο τα γραφωμενα του κατασκευαστη.
λοιπον : Gamo Delta(Fox,Max)
Norica Titan
BAM 19 (ειδα ομως οτι ειναι κινεζικης κατασκευης.. ελπιζω να μην κινδυνευει η σωματικη μου ακαιρεοτητα)
Cometa 50/100
τα αεροβολα αυτα τα βρηκα κυριως με βαση την τιμη τους και τα χαρακτηριστικα τους.
προτεινετε να παρω καποιο απο αυτα(αν ναι παρακαλω να αιτιολογισετε) ή καποιο αλλο(στις τιμες που ορισα)
ειναι το πρωτο μου αεροβολο και θα το ηθελα σχετικα ευθυβολο,δυνατο και χωρις κραδασμους(σχετικα ολα παντα γιατι με τα λευτα που διαθετω δεν περνω κατι τελειο)
ο σκοπος που το θελω ειναι κυριως για σκοποβολη και διασκεδαση.επισης θα ηθελα να ρωτησω αν κανενα απο αυτα τα αεροβολα ειναι και για μακρινες σχετικα αποστασεις(μεχρι 30 μετρα π.χ) γιατι εχω ενα τεραστιο χωραφι στο χωριο μου που θα ηταν καλη ιδεα για σκοπουολη τα καλοκαιρια.
Αυτα! συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειμαι νεος και θα μαθω

με εκτιμηση,lonelywolf