ευχαριστω πολυ φιλε tsibos τωρα ειμαι σε μεγαλο διλημα και επειδη εχω φαει τρελη ποροση με αυτα που εχω δει και διαβασει για τα αεροβολα,ειχα παντα και μια αγαπη για τα οπλα(οπως τα περισσοτερα αγορια) και δεν μπορω να περιμενω αλλο επειδη παει μακρια μεχρι να μαζεψω κιαλλα λευτα(δεν βγαζω εισοδημα,ειμαι ανηλικος ) Απο την αλλη δεν θελω να μου παρουν το αεροβολο οι γονεις μου,θελω να ειναι καθαρα δικο μου απο τις οικονομιες μου.
Εγώ σε 4,5 αλλά όταν φυσάει έχω κάποιο πρόβλημα λόγω του βάρους των βλημάτων αλλά και πάλι μιά χαρούλα είναι
Παράθεση από: asrael στις 23 Δεκεμβρίου, 2010, 22:47:47 μμΕγώ σε 4,5 αλλά όταν φυσάει έχω κάποιο πρόβλημα λόγω του βάρους των βλημάτων αλλά και πάλι μιά χαρούλα είναι Ειναι ενας απο τους λογους που προτιμω τα baracuda. ( Στο 77αρι βεβαια αλλα ομοια συμπεριφορα εχουν).
Το εχω σε 4,5 ριχνει τις FTT με 750 ποδια μου αρεσει εκειδεν το εχω βαλει κανενα βελτιωτικο κιτακι μελοντικα ισως να βαλω.Στο χωρο που εχω και ριχνω ειναι μερχι 50 μετρα.τι να πω ειναι το οπλο που με κανει τα χατηρια μου (το λεω που να ριξει και ριχνει) μεταφορικα παντα