Αποστολέας Θέμα: Νέα μέλη - Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 2046833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Christopher

• Μέλος
  • *
Απ: Νέα μέλη - Συστηθείτε
« Απάντηση #870 στις: 22 Ιανουαρίου, 2011, 21:34:45 μμ »
Καλως ηρθες και καλη διαμονη .Το σκοπευτηριο εινε διπλα σου στο Σχιστο.
Λατρης του καλου ελατηριου.

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

• Moderator
  • Πας μη Ελλην βαρβαρος
« Απάντηση #871 στις: 22 Ιανουαρίου, 2011, 22:14:34 μμ »
Καλως ηρθες popeye και καλη διαμονη. Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα, τα ΣΚ μαζευομαστε μπολικοι εκει.

ΑΟΦΑ

AA S400 MPR FT <<Ενδοξη Ελληνική Σημαία>>
HAMMERLI AR20 FT
FWB 603 pcp
AA S400 5,5
Diana 60 <<by blackxx>>
HW 77 4.5
Umarex 850pcp 4.5

Αποσυνδεδεμένος PIPERMAN

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #872 στις: 23 Ιανουαρίου, 2011, 05:18:44 πμ »
Καλως ηρθες και καλη συνεχεια !!!
Δε χρειάζομαι καμμιά κάρτα μέλους για να κάνω το κέφι μου ...!!!
Μου τη δίνουν οι στόκοι και οι ψεύτες...

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
« Απάντηση #873 στις: 23 Ιανουαρίου, 2011, 22:30:19 μμ »
Καλώς όρισες γείτονα, κι εγώ Πειραιά μένω, στο Σχιστό ανεβαίνουμε ώς συνήθως ειδηκά τα Σ/Κ. Σαββάτο κυρίως, κάποιοι ανεβαίνουμε και καθημερινές αλλά το Σαββάτο θα πετύχεις πολλά άτομα από το φόρουμ :)

Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

• Μελος
  • *
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
« Απάντηση #874 στις: 23 Ιανουαρίου, 2011, 22:40:41 μμ »
Καλώς όρισες γείτονα, κι εγώ Πειραιά μένω, στο Σχιστό ανεβαίνουμε ώς συνήθως ειδηκά τα Σ/Κ. Σαββάτο κυρίως, κάποιοι ανεβαίνουμε και καθημερινές αλλά το Σαββάτο θα πετύχεις πολλά άτομα από το φόρουμ :)

.....αλλά το Σαββάτο θα πετύχεις πολλά άτομα από το φόρουμ  :)

...ευπρόσδεκτος popeye, αλλά η παρότρυνση του φίλου asrael είναι καθαρά μεταφορική  ???  :o
Το Σάββατο που θα έρθεις καλλίτερα είναι να πετύχεις πολλές φιγούρες και χάρτινους στόχους.....  ;D ;D ;D
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
« Απάντηση #875 στις: 23 Ιανουαρίου, 2011, 22:56:17 μμ »

.....αλλά το Σαββάτο θα πετύχεις πολλά άτομα από το φόρουμ  :)

...ευπρόσδεκτος popeye, αλλά η παρότρυνση του φίλου asrael είναι καθαρά μεταφορική  ???  :o
Το Σάββατο που θα έρθεις καλλίτερα είναι να πετύχεις πολλές φιγούρες και χάρτινους στόχους.....  ;D ;D ;D

Αχ Αποστόλη  :D :D :D :D :D

Κυριολεκτικά θα πετύχεις gay στόχους  ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος falconer

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #876 στις: 24 Ιανουαρίου, 2011, 10:51:10 πμ »
Γεια και χαρά σε όλους σας, λέγομαι Γρηγόρης, είμαι 32 χρονών και είμαι από ένα χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι πολύ με το κυνήγι, με το ψάρεμα (που είναι και η δουλειά μου), τα τελευταία 4 χρόνια ασχολούμαι με την εκπαίδευση Γερακιών και εδώ και λίγο καιρό αναζωπυρώθηκε και η τρέλα που είχα από μικρός... τα αεροβόλα (από 12 χρονών είχα ένα diana 35) με αποτέλεσμα να προβώ πριν από 5 μέρες στην αγορά ενός Stoeger x50 5,5mm. Προσωπικά νομίζω πως έχω κάνει καλή επιλογή αλλά θα ήθελα φυσικά και την δική σας γνώμη σαν ειδικοί και πολύ ποιο έμπειροι από εμένα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!
Falconry Hunting 4ever.

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
« Απάντηση #877 στις: 24 Ιανουαρίου, 2011, 17:41:20 μμ »
Καλώς το Γρηγόρη :)

Ολα μα όλα σου τα χόμπυ είναι το ένα πιο ενδιαφέρον από το άλλο. Βέβαια η αεροβολίτιδα είναι μια αρρώστια ανίατη.

Καλά έκανες και επανήλθες και υποτροπίασες, καλή διαμονή και καλό διάβασμα στο φόρουμ.

Καλόριχτο να είναι το όπλο σου, όλες κέντρο. Σαν επιλογή εγω θα επέλεγα άλλο όπλο, αλλά αν εσένα σου αρέσει σαν όπλο, σου προσφέρει ευχαρίστηση κτλ κτλ τότε εμείς εδώ μόνο ευχές μπορούμε να δώσουμε. Για τα προβλήματα εδώ είμαστε :)

Φιλικά
  Σταμάτης

Αποσυνδεδεμένος drakos320

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #878 στις: 24 Ιανουαρίου, 2011, 17:51:13 μμ »
Καλως ηρθες Γρηγορη και καλη χρονια και σε σενα.Η εκπαιδευση γερακιων θα ειναι ολα τα λεφτα, μιας και λατρευω τα γερακοειδη.
Να υποθεσω περα απο το αεροβολο, οτι εχεις franchi -poze;  ;D
Το να γνωριζεις την αληθεια ειναι ευκολο .
Το να την ακολουθεις ειναι δυσκολο .

L a s e r - Φαλτσετα - Mατσετα - Μπαλτας

Αποσυνδεδεμένος Christopher

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #879 στις: 25 Ιανουαρίου, 2011, 00:06:35 πμ »
Καλως ηρθες και καλη διαμονη. ;D
Λατρης του καλου ελατηριου.

Αποσυνδεδεμένος falconer

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #880 στις: 25 Ιανουαρίου, 2011, 13:30:29 μμ »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, όλους παιδιά για τις ευχές σας και εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα!!! Το κυνηγετικό μου όπλο είναι μια benelli army (παλιά καραμπίνα αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα). Όντως τα Γεράκια είναι κάτι το καταπληκτικό που αν δεν το παρακολουθείται από κοντά δεν μπορείτε να φανταστείτε την αδρεναλίνη και τα έντονα συναισθήματα που μπορείτε να νιώσετε!!! Από την τρέλα μου για τα Γεράκια έχω κάνει δικό μου Φόρουμ (http://falconry.forumtwilight.com/) και είστε ευπρόσδεκτοι όλοι (να μου μάθετε από αυτό το τόσο όμορφο και καλοστημένο φόρουμ σας τι εστί αεροβόλο και σωστή απόδοση και σκόπευση και να σας δείξω και εγώ με την σειρά μου την ομορφιά της Ιερακοτροφίας σε όσους ενδιαφέρονται)!!!
  Να μη φεύγω όμως από το θέμα σας... Θα ήθελα να μου πείτε με δυο λόγια τη γνώμη σας για το όπλο που πήρα και ποια είναι τα "σωστά" κατά τη γνώμη σας σκάγια που πρέπει να επιλέξω?
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό σας καλωσόρισμα!!! ;D
Falconry Hunting 4ever.

Αποσυνδεδεμένος JONATHAN

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #881 στις: 26 Ιανουαρίου, 2011, 01:09:57 πμ »
Καλως ηρθες! Το site ειναι καταπληκτικο. Καλη διαμονη.
Άγγελοι είμαστε όλοι χαμένοι μες στην πόλη
Αναζητάμε των ματιών σου το βαθύ γαλάζιο
Όσο και να πονάμε, τον έρωτα ζητάμε
Που θα μας ξαναφέρει στης ομορφιάς τα μέρη...

http://www.youtube.com/watch?v=8xUlpLe9KVc

Αποσυνδεδεμένος EXADAS

• Συντονιστής
« Απάντηση #882 στις: 26 Ιανουαρίου, 2011, 09:13:31 πμ »
falconer καλος ηρθες.

Αν διαβασεις στο forum θα δεις τις αποψεις αλλον μελων για αυτο το αεροβολο.
Προσεχε μην επηρεαστης αρνητικα γιατι καπια μελη το εχουν το αεροβολο και την σκοποβολη σαν κυριο χομπι
και εχουν πολυ καλα αεροβολα, οποτε ειναι πολυ ευκολο να ακουσεις οτι δεν ειναι καλο.
Αν ρωταγες για ενα τετοιοαεροβολο πριν 3 χρονια θα σου ελεγαν οτι ειναι μαλιστα και πολυ καλο.

Αλλα βλεπεις τα τελευταια χρονια και με την βοηθεια και του  forum, το αεροβολο στην χωρα μας, εκανε μεγαλη ανοδο και αποκτηθηκε πολυ γνωση για το αεροβολο και την σκοποβολη.

Καλο διαβασμα. :)
PLATINUM MK4
STEYR CHALLENGE  FT
AIR ARMS    EV2 MK IV

Αποσυνδεδεμένος falconer

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #883 στις: 26 Ιανουαρίου, 2011, 09:58:23 πμ »
falconer καλος ηρθες.

Αν διαβασεις στο forum θα δεις τις αποψεις αλλον μελων για αυτο το αεροβολο.
Προσεχε μην επηρεαστης αρνητικα γιατι καπια μελη το εχουν το αεροβολο και την σκοποβολη σαν κυριο χομπι
και εχουν πολυ καλα αεροβολα, οποτε ειναι πολυ ευκολο να ακουσεις οτι δεν ειναι καλο.
Αν ρωταγες για ενα τετοιοαεροβολο πριν 3 χρονια θα σου ελεγαν οτι ειναι μαλιστα και πολυ καλο.

Αλλα βλεπεις τα τελευταια χρονια και με την βοηθεια και του  forum, το αεροβολο στην χωρα μας, εκανε μεγαλη ανοδο και αποκτηθηκε πολυ γνωση για το αεροβολο και την σκοποβολη.

Καλο διαβασμα. :)

Το κατάλαβα αμέσως αυτό (καλοπροαίρετα μιλάω πάντα και με σεβασμό προς όλους) και είναι λογικότατο αυτό, για μένα π.χ. το όπλο είναι πολύ καλό, για κάποιον που έχει στην κατοχή του ένα κλάσης ανώτερο όπλο, εννοείται πως το βλέπει διαφορετικά. (το γνωρίζω αρκετά καλά με τα Γεράκια, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και εκεί) Πάντως σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να φτάσω και εγώ στο σημείο κάποτε, που θα έχω στην κατοχή μου ένα από τα κορυφαία όπλα που έχετε και εσείς!
Falconry Hunting 4ever.

Αποσυνδεδεμένος iosif

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #884 στις: 27 Ιανουαρίου, 2011, 00:02:31 πμ »
Ενα ¨γεια¨ σε όλους τους φίλους του αεροβόλου και πάντα κέντρο!
Με λένε Ιωσήφ και είμαι απο Πάτρα. Ασχολούμαι με τα αεροβόλα απο 12 ετων περίπου και λίγο καιρό πριν, πήρα δυο νεα αεροβόλα, ενα πιστόλι και ενα όπλο. Η σκοποβολή ειναι για μενα κατι σαν χαλαρωτικό στην δουλειά μου και συνδυάζεται σχεδόν απόλυτα, αφού και τα δυο απαιτούν απόλυτη αυτοσυγκέντρωση για συγκέντρωση βολών και πινελιών! Εργαστήριο αγιογραφίας και σκοπευτήριο μαζί...