......... τωρα εχω αρρωστησει με το prosport το βλεπω κ νομιζω οτι βλεπω γκομενα!
Ένας φίλος είχε όνειρο να πάρει μια καραμπίνα.Του άρεσε πολύ το κυνήγι, όμως η ζωή, του καθυστερούσε την απόκτηση μιάς τέτοιας καραμπίνας.Πρίν ενάμιση χρόνο λοιπόν πήρε την απόφαση να αγοράσει μία.Πήγε δυο τρείς φορές για κυνήγι.Πρίν ενάμιση χρόνο έμαθε ότι έχει καρκίνο.Πέθανε την προηγούμενη βδομάδα.Ήταν ο φίλος μου ο Γιάννης. Από μικρός και 'γώ ,είχα όνειρο να πάρω ένα αεροβόλο.Αυτή την βδομάδα πήρα την απόφαση να αγοράσω ένα.Δυσκολεύτηκα να πάρω κάτι καλό,λόγω της κρίσης,αλλά τα όνειρα δεν μπορούν να μας περιμένουν για πάντα. Σόρρυ παιδιά για το μακάβριο καλησπέρα,μου άρεσε το forum και είπα να μπώ στην παρέα σας...
συλυπητηρια για το φιλο σου ακολουθησε το ονειρο σου φιλε ποτε δεν ειναι αργαμη σε νοιαζει για το οπλο, προσωπικα πιστευω οτι κανειςδεν μπορει να εξαντλησει τις δυνατοτητες ενος οπλου οσο καλος και αν ειναιολα ειναι ματαιοδοξιες η διαφορα ενος ανδρα με ενα παιδι λενε οτι ειναι τα χρηματα που ξοδευει για τα παιχνιδια τουκαλως ηλθες στην παρεα απο που μας ερχεσαι ?