να ρωτησω αν ξερετε αν το hw90k η κανονικο παιρνει φιμωτρο η οχι. Επισης τη ιδια ερωτηση για το h95k η κανονικο.Για το καλ. 4,5thks
Παράθεση από: pcpgunner στις 24 Ιανουαρίου, 2015, 12:33:38 μμνα ρωτησω αν ξερετε αν το hw90k η κανονικο παιρνει φιμωτρο η οχι. Επισης τη ιδια ερωτηση για το h95k η κανονικο.Για το καλ. 4,5thks...oi (Κ)οντούλες -Kurz- εκδόσεις σε όλα τα HW από sportwaffen.de έχουν σπείρωμα 1/2 unf και δέχονται περιορισμό θορύβου στις εξερχόμενες κλήσεις, αλλά είναι με αδύναμο σήμα (F στο πεντάγωνο) Οι κοντούλες ποικιλίες HW όμως, ( -και δεν αναφέρομαι σε λεμονιές και αχλαδιές ), όλες από ντόπιους καλλιεργητές αλλά και από τους "κουμπάρους" αργούν λίγο παραπάνω αλλά έχουν κανονικές δυνάμεις που φτύνουν τα κουκούτσια. Βέβαια εαν πέσει στα χέρια σου και μιά κανονική έκδοση / μακρύτερη -πχ ένα καλό και φθηνότερο δεύτερο χέρι - εύκολα και οικονομικά κονταίνει και παράλληλα μπορεί να φτύνει τα κουκούτσια ήσυχα, όπως οι κυρίες στα σαλόνια , αλλά εξίσου εύστοχα.
...ανέφερε ο άνθρωπος ότι το έχει/κατέχει και δεν το κατάλαβα ; Πέρα απ΄αυτό όμως τι στην απάντηση μου δεν καλύπτει την ερώτηση;;; Φταίει μάλλον που ασχολήθηκα γκάβακες
Παράθεση από: pcpgunner στις 24 Ιανουαρίου, 2015, 12:33:38 μμνα ρωτησω αν ξερετε αν το hw90k η κανονικο παιρνει φιμωτρο η οχι. Επισης τη ιδια ερωτηση για το h95k η κανονικο.Για το καλ. 4,5thksΑυτη ειναι η ερωτηση που εκανε το μελλος pcpgunner ..(απλη και ξεκαθαρη)Φανταζομαι ζηταει λυση ΑΠΛΗ χωρις "μη αναστρεψιψες" επεμβασεις στην κανη και χωρις να πληρωσει "τορναδορους"Εμεις Εγω δεν ρωτησα κατι ..
Παράθεση από: kostas100 στις 25 Ιανουαρίου, 2015, 09:20:06 πμΠαράθεση από: pcpgunner στις 24 Ιανουαρίου, 2015, 12:33:38 μμνα ρωτησω αν ξερετε αν το hw90k η κανονικο παιρνει φιμωτρο η οχι. Επισης τη ιδια ερωτηση για το h95k η κανονικο.Για το καλ. 4,5thksΑυτη ειναι η ερωτηση που εκανε το μελλος pcpgunner ..(απλη και ξεκαθαρη)Φανταζομαι ζηταει λυση ΑΠΛΗ χωρις "μη αναστρεψιψες" επεμβασεις στην κανη και χωρις να πληρωσει "τορναδορους"Εμεις Εγω δεν ρωτησα κατι ..φαινεται μονο περιπλοκες λυσεις υπαρχουν ομως. Η μάλλον δεν υπάρχει το μεγεθος αγορας για να προκαλεσει αυξηση στις απλες λυσεις.
Παράθεση από: pcpgunner στις 25 Ιανουαρίου, 2015, 10:34:05 πμΠαράθεση από: kostas100 στις 25 Ιανουαρίου, 2015, 09:20:06 πμΠαράθεση από: pcpgunner στις 24 Ιανουαρίου, 2015, 12:33:38 μμνα ρωτησω αν ξερετε αν το hw90k η κανονικο παιρνει φιμωτρο η οχι. Επισης τη ιδια ερωτηση για το h95k η κανονικο.Για το καλ. 4,5thksΑυτη ειναι η ερωτηση που εκανε το μελλος pcpgunner ..(απλη και ξεκαθαρη)Φανταζομαι ζηταει λυση ΑΠΛΗ χωρις "μη αναστρεψιψες" επεμβασεις στην κανη και χωρις να πληρωσει "τορναδορους"Εμεις Εγω δεν ρωτησα κατι ..φαινεται μονο περιπλοκες λυσεις υπαρχουν ομως. Η μάλλον δεν υπάρχει το μεγεθος αγορας για να προκαλεσει αυξηση στις απλες λυσεις. Αυτο καταλαβες απο ολα αυτα που γραφτηκαν Το εξαρτημα που ψαχνεις ΔΕΝ το ειδες στο sportwaffen