εδω και λιγο καιρο απεκτησα ενα ΒΑΜ 19-18 και μαζι με τον γιο μου μπηκαμε (λεμε τωρα) σιγα σιγα στον κοσμο του αεροβολου..
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ..το μονο που εκανα στο οπλο ηταν οταν το πηρα να το λυσω και να καθαρισω ολα τα μηχανικα μερη απο το κακης ποιοτητας λαδι που ειχε μεσα...και αυτο πιστευω ειναι κατι που θα επρεπε να το εχει στην πρωτη σελιδα του manual ο κατασκευαστης..
Προχθες ειχα ενα μικρο ατυχημα (πτωση του οπλου στα χορταρια απο ορθια θεση ) και εσπασε η κοκκινη οπτ.ινα στα σκοπευτικα...στη θεση της τωρα εχει μια μικρη οπη που μου επιτρεπει να "λοκαρω" το στοχο με αποτελεσμα να εχω ακομη καλυτερη σκόπευση μιας και το υπο σκόπευση αντικείμενο είναι τωρα ορατό και δεν κρύβεται απο την οπτική ίνα..beginer's luck...
xωρις να ειμαι ειδήμονας, νομιζω οτι είναι μια προταση αρκετά τίμια στα λεφτα της για αυτο που προσφερει...αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρισκω διαφορές οταν μου δινουν καποια παιδια στο σχιστό να ρίξω με αξιόλογα όπλα...Αλλα για τα 85 ευρώ που μου κόστισε και την χαρα του μικρού ειναι οκ...