Γενικά > Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου

Ερωτήσεις για μοντέλα της Diana

(1/49) > >>

Einhorn:
Ότι θέλετε να ρωτήσετε για τα μοντέλα της Diana. Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος που θα βρείτε τις απαντήσεις σας!

alpha-63:
Μάλλον είμαι ο πρώτος που ανοίγει το θέμα με ερώτηση...! Παρακαλώ κατόχους 350 magnum .22, που έκαναν κάποιου βαθμού βελτίωση στο όπλο τους, να βοηθήσουν. Με ενδιαφέρει η βελτίωση της ανάκρουσης, ευθυβολίας του συγκεκριμένου μοντέλου. Εάν έκαναν κάποιες βελτιώσεις σε σκανδάλη, ελατήριο κλπ, ας ποστάρουν όποτε δοθεί η ευκαιρία. Ευχαριστώ και αναμένω...! alpha-63.

Einhorn:
Φίλε alpha-63,
δε νομίζω πως έχει ανάγκη βελτίωσης ευθυβολίας το συγκεκριμένο αεροβόλο. Ούτε πιστεύω οτι υστερεί σημαντικά στο σημείο "σκανδάλη". Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες αεροβόλων που στέκονται πίσω από τη Diana σε αυτό το θέμα.
Αυτό που σίγουρα χρειάζεται επέμβαση είναι η ανάκρουση, και εδώ πολύ φοβάμαι πως το "κόντεμα" του ελατηρίου είναι μονόδρομος. Αυτό αυτόματα σημαίνει και πτώση της ταχύτητας. Αν το αεροβόλο επιλέχτηκε για τον Magnum χαρακτήρα του, αυτό θα είναι πρόβλημα. Αν πάλι επιλέχτηκε για την όλη κατασκευή του, νομίζω πως πολύ εύκολα θα έχεις ένα από τα ομορφότερα αεροβόλα!
Καλό θα ήταν αν θα μπορούσαμε να μάθουμε αν κατόπιν παραγγελίας μπορεί ναβρεθεί ένα κιτάκι της Venom (ελατήριο, τσιμούχα και οδηγοί).

alpha-63:
....φίλε μου, καιρός είναι να "φύγουν τα μηνύματα " για Venom και Steve Pope.....! Από το BAR, ο Lloyd μου απάντησε πως με μεγάλη πιθανότητα μάλλον ταιριάζει το V-mach Kit των  Diana 48, 52, 54 Airking ! Έως τώρα είπε, δεν έχουν γνώση, γιατί κανείς δεν το έχει τοποθετήσει....στο 350 και επίσης δεν το έχουν προσπαθήσει ποτέ και οι ίδιοι. Λες να είμαστε οι πρώτοι ?  Σκέφτομαι να το προσπαθήσουμε....

MASTORAS:

--- Παράθεση από: alpha-63 στις 08 Μαρτίου, 2009, 23:27:03 μμ ---....φίλε μου, καιρός είναι να "φύγουν τα μηνύματα " για Venom και Steve Pope.....! Από το BAR, ο Lloyd μου απάντησε πως με μεγάλη πιθανότητα μάλλον ταιριάζει το V-mach Kit των  Diana 48, 52, 54 Airking ! Έως τώρα είπε, δεν έχουν γνώση, γιατί κανείς δεν το έχει τοποθετήσει....στο 350 και επίσης δεν το έχουν προσπαθήσει ποτέ και οι ίδιοι. Λες να είμαστε οι πρώτοι ?  Σκέφτομαι να το προσπαθήσουμε....

--- Τέλος παράθεσης ---

Οπωσδηποτε να το προσπαθησεις. Ειναι τεραστια η ικανοποιηση οταν πετυχει μια δικη σου σκεψη. ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση