βρε παιδιά μια ερώτηση...σε ένα diana 38? ενός φίλου παρατήρησα ότι εκεί που μπαίνει το μολυβάκι,στο στόμιο της κάνης η είσοδο της κάνης έχει φθαρεί και δεν είναι στρογγυλή....το ίδιο παρατήρησα και στο δικό μου 350 μετά από 100 βολίδες φάνηκε νε κάνει μια μικρή πατουρίτσα στην επάνω μεριά στην είσοδο της κάνης....λιώνη το μέταλο?έτσι γίνεται με τα diana???
Ετσι σκέφθηκα κι εγώ αλλά μου έκανε εντύπωση ότι στο 38 είναι πολύ μεγάλύτερη...σε άλλα όπλα δεν το έχω παρατηρήση....μακάρι να μην διαπιστώσω ότι με τον καιρό μεγαλώνει....
Ερώτηση για το 48άρι....Τι διατομή έχει εσωτερικά ο υποκύλινδρος και τί διάμετρο εξωτερικά ? Πόσα χιλιοστά τσιμούχα φοράει ?
Παράθεση από: FMJ στις 20 Φεβρουαρίου, 2011, 23:33:56 μμΕρώτηση για το 48άρι....Τι διατομή έχει εσωτερικά ο υποκύλινδρος και τί διάμετρο εξωτερικά ? Πόσα χιλιοστά τσιμούχα φοράει ?23,4 ειναι εσωτερικα ο υποκυλινδρος και η τσιμουχα 28 χιλιοστα.
Παράθεση από: MASTORAS στις 21 Φεβρουαρίου, 2011, 08:24:42 πμΠαράθεση από: FMJ στις 20 Φεβρουαρίου, 2011, 23:33:56 μμΕρώτηση για το 48άρι....Τι διατομή έχει εσωτερικά ο υποκύλινδρος και τί διάμετρο εξωτερικά ? Πόσα χιλιοστά τσιμούχα φοράει ?23,4 ειναι εσωτερικα ο υποκυλινδρος και η τσιμουχα 28 χιλιοστα.Γιωργο εισαι σιγουρος ??η τσιμουχα ειναι 28 χιλ ονομαστικα, αλλα καπου τοσο πρεπει να ειναι εσωτερικα ο υποκυλινδρος... 23,4 θα θεωρουσα λογικο να ειναι το πιστονι εσωτερικα
παιδιά μήπως ξέρει κανείς εάν το transfer port είναι ίδιο είτε 4,5 είτε 5,5 cal κάνη σε diana 350?θέλω να αλάξω κάνη από 4,5 σε 5,5.