Αποστολέας Θέμα: Άρθρο στο Έθνος Κυνήγι  (Αναγνώστηκε 8803 φορές)

Αποσυνδεδεμένος redpuntohgt

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 438
Άρθρο στο Έθνος Κυνήγι
« στις: 08 Ιουλίου, 2009, 09:57:35 πμ »
ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ <<ΣΕΧΤΑ>>ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ...ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ!
Ανεξηγητο ενδιαφερων της αστυνομιας για σκοπευτικο ομιλο αεροβολων ανοιχτου πεδιου




Πρωι πρωι Πεμπτη 2 Ιουλιου δυο αντρες της Ασφαλειας κτυπουν τη πορτα του Δημαρχιου Ασσήρου.Ηθελαν τα κλειδια της αιθουσας που στεγαζει τον Ελληνικο Σκοπευτικο Ομιλο Αεροβολων Ανοιχτου Πεδιου (προαγει το αθλημα γνωστο και ως FT).Ο δημαρχος ελειπε και οι αντρες της Ασφαλειας εφυγαν απρακτοι. Τι ηθελαν να δουν ομως?
<<Δε ξερω ακριβως διοτι δε με πληροφορισαν.Προκειται για την αιθουσα πολιτιστικων εκδηλωσεων οπου εχουν τα βιβλια τους ο ΕΣΟΑΑΠ καθως και ο περιβαλλοντικος ομιλος Ασσήρου.Δεν υπαρχουν οπλα και λοιπα εκει μεσα>> δηλωσε ο δημαρχος σε τηλεφωνικη μας επικοινωνια.
Γιατι λοιπον ο πρωτοφανης ελεγχος σε ενα σωματειο που εχει αποκλειστικό σκοπο την προαγωγη σκοποβολης με αεροβολα και μονο αποκλειοντας καθε χρηση πυροβολου?Γιατι δεν προηγηθηκε ενα ραντεβου σε λογικη μη εργασιμη ωρα ωστε να μπορουν να παρευρισκονται και τα μελη του Δ.Σ. που ειναι εργαζομενοι?
Το FT ειναι νεο μη Ολυμπιακο αθλημα με δικη του Διεθνη Ομοσπονδια.
Ως μη Ολυμπιακο Αθλημα το FT δεν ενδιαφερει τη ΣΚΟΕ ενω δεν εχει αποκτηση ακομα αρκετα μελη ωστε να μπορει να στησει τη δικη του ομοσπονδια.Ο ΕΣΟΑΑΠ εχει αρνηθη προκαταβολικα καθε κρατικη χρηματοδοτηση.Προκειτε για σταση αρχής καθος το χομπι του καθενος δε μπορει να επιβαρυνει τον Ελληνα φορολογουμενο.Αυτη η σταση οδηγησε τη Γενικη Γραμματια Αθλητισμου να αρνηθει τη <<φιλαθλο ιδιοτητα>> στον ΕΣΟΑΑΠ.
Χωρις προσβαση σε σκοπευτηρια της ΣΚΟΕ και χωρις φιλαθλο ιδιοτητα ειναι αδυνατο να προχωρισει το αθλημα στη δημιουργια δικου του χωρου προπονησης.
Το FT ειναι στην ιδια θεση με αλλα μη Ολυμπιακα  αθληματα οπως το γκολφ το ραλι αυτοκινητων και η ιστιοπλο'ι'α ανοικτης θαλασσης αλλα σε αυτα δεν εχει στερηθει η φιλαθλος ιδιοτητα.
Το κρατος<<κοπτεται>> αυτα τα αθληματα <<κύρους>> ελπιζοντας οτι θα φερουν και κανενα φραγκατο τουριστα.Η ειρωνια ειναι οτι η Διεθνης Ομοσπονδια FT ηθελε να διεξαγει το Διεθνες Πρωταθλημα 2010 στην Ελλαδα συγκεκριμενα στην Ασσήρο.Στο πρωταθλημα συμμετεχουν 600 αθλητες ενω πολλαπλασιοι ειναι οι συνοδοι διαιτητες και θεατες με ευνοητα τα οφελη για την τοπικη οικονομια της Ασσήρου.Ομως η αδιαφοροι εως εχθρικη σταση της πολιτειας προς το νεο αθλημα ματαιωσε την προσπαθεια και το πρωταθλημα του 2010 θα γινει στο Βελγιο.Αυτοι που εχουν βαλει <<στοχο>> το FT τι οφελη θα προσφερουν στη χωρα απο τον αποκλεισμο του?

Εγραψε: Νικήτας Κυπρίδημος

Αν δεν επρεπε να γραψω το ονομα του δημοσιογραφου παρακλω να σβηστει!
Ποσο μακρια ειναι αραγε το FT? Τι πρεπει και τι μπορουμε να κανουμε?
Φανταστειτε ποσο μακρια ειναι το κυνηγι!
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Ιουλίου, 2009, 00:02:17 πμ από Einhorn »

pri3st

  • Επισκέπτης
Απ: Αρθρο του Εθνος Κυνηγι
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιουλίου, 2009, 10:28:10 πμ »
Ο Κος Κυπρίδημος πολλά χρόνια τώρα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος των όπλων (τόσο κυνηγετικά όσο και αεροβόλα). Βεβαίως τα παραπάνω δε σημαίνουν κάτι ανησυχητικό. Καλώς ήλθαν και καλώς ήθελαν να δουν. Δεν έχουμε (εμείς και κατ'επέκταση κανένας σύλλογος) να φοβηθεί κάτι ή όποια άλλη "παράξενη" σχέση με τις Αστυνομικές Αρχές. Οι μέρες που ζούμε είναι παράξενες οπότε και η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εγώ πολύ θα χαρώ να ελεγχώ, να βρεθώ νομότυπος και να ρίξουμε και καμιά βολή εκεί στο σκοπευτήριο γιατί είπαμε...το αεροβόλο είναι μικρόβιο και κολλάει...Και μάλιστα κολλάει με το μάτι-με την αφή-με τον ήχο....Πολύ "κακό" μικρόβιο!

Αποσυνδεδεμένος redpuntohgt

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 438
Απ: Αρθρο του Εθνος Κυνηγι
« Απάντηση #2 στις: 08 Ιουλίου, 2009, 11:53:58 πμ »
Γεια σου ρε Γιανναρε τι κανεις φιλε μου?Να σου πω την αληθεια ποιο πολυ με παρεξενεψε αυτο που μοιαζει με ξαφνικο να σε πιασουνε απροετημαστω για κατι ξερω εγω τι να πω!Τι σε κανει να αισθανεσαι νομοτυπος?Θελω κι εγω! ;D ;D ;D

pri3st

  • Επισκέπτης
Απ: Αρθρο του Εθνος Κυνηγι
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιουλίου, 2009, 11:59:49 πμ »
Το ότι κάνω το χόμπυ ως άθληση σε συγκεκριμένο χώρο και έχω απαντήσεις στα ερωτήματα. Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση διαδικασιών που αφορούν σύλλογο. Μην ξεχνάς, οι αλλαγές γίνονται από εμάς τους ίδιους και έχω την καλή θέληση να είμαι εκεί. Μακάρι να είχα τον 10πλάσιο χρόνο,μόνο αυτό.

Αποσυνδεδεμένος giorgos200sx

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1886
Απ: Αρθρο του Εθνος Κυνηγι
« Απάντηση #4 στις: 08 Ιουλίου, 2009, 15:03:26 μμ »
Κατα την γνωμη μου και μονο που υπαρχει ενδιαφερον για το αθλημα απο τα ΜΜΕ ειμαστε στο σωστο δρομο. Για να αρχισουμε ομως να προχωραμε μεσα σε αυτον τον δρομο πρεπει να φτιαχτει ομοσπονδια! Αρα, φτιαχτε συλλογους γιατι χανομαστε..... :)

Υ.Γ. Pri3st σε χασαμε ρε φιλε.......

pri3st

  • Επισκέπτης
Απ: Αρθρο του Εθνος Κυνηγι
« Απάντηση #5 στις: 08 Ιουλίου, 2009, 15:16:37 μμ »
Σωστό και αυτό...

ΥΓ: άσε ρε, το τηλ μου το έχεις (είδες ότι εγώ στην Ανάσταση σας ευλόγησα όλους,αν και έπηζα!)

Αποσυνδεδεμένος WOODMAN

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 350
Απ: Αρθρο του Εθνος Κυνηγι
« Απάντηση #6 στις: 30 Ιανουαρίου, 2014, 19:14:37 μμ »
Κατα την γνωμη μου και μονο που υπαρχει ενδιαφερον για το αθλημα απο τα ΜΜΕ ειμαστε στο σωστο δρομο. Για να αρχισουμε ομως να προχωραμε μεσα σε αυτον τον δρομο πρεπει να φτιαχτει ομοσπονδια! Αρα, φτιαχτε συλλογους γιατι χανομαστε..... :)

Υ.Γ. Pri3st σε χασαμε ρε φιλε.......

Παιδια,(Απο περιεργια) τι χρειαζεται για να γινει ενας συλογος? ???
Διονυσης.
Ελευθερουπολη-Καβαλας.

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 7893
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
Απ: Άρθρο στο Έθνος Κυνήγι
« Απάντηση #7 στις: 30 Ιανουαρίου, 2014, 19:24:20 μμ »
...όρεξη, φιλότιμο, 21 ορεξάτοι με 50-60 € στην τσέπη έκαστος για σύλλογο επαρχίας όπου δικηγορικά και δημοσίευση στον τύπο κοστίζουν λιγότερο από τις μεγάλες πόλεις. Δηλώνεται μιά κατοικία σας ως έδρα, ή με ενοίκιο ένα γραφειάκι 3Χ3 για αρχή σε μη εμπορική γειτονιά. Το καταστατικό υπάρχει έτοιμο... ;)

  ...έχεις πμ  ;)
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177